Moderator: Moderatorzy
urwiniu pisze:Dziewczyny (Panowie) wróciłam z wyjazdu z grypąi temeperaturą 40st. Obumieram zwyczajnie. Jak sie ogarnę wszystko ładnie na bazarku pozaznaczam i powysyłam co trzeba.
anulka111 pisze:Kuruj sie ciotka-zdrowie najwazniejsze,fanty nie zajac nie uciekna,a z grypa nie ma zartow-lez plackiem i sie nawadniaj.
Alyaa pisze:anulka111 pisze:Kuruj sie ciotka-zdrowie najwazniejsze,fanty nie zajac nie uciekna,a z grypa nie ma zartow-lez plackiem i sie nawadniaj.
a jednocześnie od środka odkażaj![]()
no nie mogłam się powstrzymać, noooo![]()
welina pisze:Alyaa pisze:anulka111 pisze:Kuruj sie ciotka-zdrowie najwazniejsze,fanty nie zajac nie uciekna,a z grypa nie ma zartow-lez plackiem i sie nawadniaj.
A czym ma się odkażać![]()
anulka111 pisze:Portfelik doszedl-jest przesliczny![]()
![]()
![]()
Caragh pisze:Urwiniu, czy my możemy poczekać do 08.08? Bo widzę 2 rzeczy są już moje, ale jeszcze na 3 (chyba) licytuję, a wygodniej byłoby w kupie zapłacić i w jednej paczce dostać
madzik85 pisze:Saszetka doszła. Dziękuję
welina pisze:Alyaa pisze:anulka111 pisze:Kuruj sie ciotka-zdrowie najwazniejsze,fanty nie zajac nie uciekna,a z grypa nie ma zartow-lez plackiem i sie nawadniaj.
A czym ma się odkażać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 110 gości