Lidka, nie rozumiem, co mam Ci spakować w jedną paczkę? podsumuj proszę co ostatecznie chcesz zakupić
Lidka No te numerki które pisałam. Już nawet nie wiem dokładnie. To co za pierwszym razem podałam a potem 5, 9, 10, 12, 16, 20. No chyba, że ktos przelicytował.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
eno spóźniłam się.. ale jeśli można, to poproszę jeszcze nr 12, 22 i nr 31.. no chyba, że lidka chciałaby, żeby po czasie ją ktoś przelicytował (2 i 10)?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Pieniądze ode mnie powinny niebawem wpłynąć. Będą z troche innego konta ale właśnie o to chodziło:)) Troszke trwało ale w końcu:)) Mam nadzieję, że nie będziecie na mnie złe.