- pewnie sezon upalow sie rozpoczal i przesylki trzeba odpowiednio chronic.
Zapraszam ! szczegoly w 1 wiadomosci na 1 stronie

Moderator: Moderatorzy
progect pisze:Zosiu, ja potrzebuję jedno, tylko wymiarów nie podam, bo od dziś nozke mam w gustownej szynie gipsowej i w związku z tym nie wlezę pod balkon w celach pomiarowych. Tak na oko to raczej takie ciut mniejsze. edit: nr 3
nr konta poproszę, na odbiór się umówimy później, chyba, że ci zawadza, to coś się wykombinuje
Zowisia pisze:progect pisze:Zosiu, ja potrzebuję jedno, tylko wymiarów nie podam, bo od dziś nozke mam w gustownej szynie gipsowej i w związku z tym nie wlezę pod balkon w celach pomiarowych. Tak na oko to raczej takie ciut mniejsze. edit: nr 3
nr konta poproszę, na odbiór się umówimy później, chyba, że ci zawadza, to coś się wykombinuje
Progect - dziekuje
a jakiez to holubce wycinalas, ze nozka w szynie ????![]()
![]()
![]()
wspolczuje ... odzywiaj sie i zdrowiej predko !!
Pudlo nr 3 oczywiscie rezerwuje dla Ciebie - odbior wg ustalen,
ale to dla pieszej osoby duzy grat jednak ... ? Bierz to pod uwage.
Napisze pw z informacjami
dziekuje !!
zo
progect pisze:Zosiu, ja potrzebuję jedno, tylko wymiarów nie podam, bo od dziś nozke mam w gustownej szynie gipsowej i w związku z tym nie wlezę pod balkon w celach pomiarowych. Tak na oko to raczej takie ciut mniejsze. edit: nr 3 nr konta poproszę, na odbiór się umówimy później, chyba, że ci zawadza, to coś się wykombinuje
progect pisze: Kurcze, nie przychodza mi powiadomienia.
Zosiu, jakby ci nie sprawialo to kłopotu to wolalabym to domowe zamiast nr 3, moim zdaniem ono i tak ciut za duze jest. A moze przy okazji ten nr trzeci sie jeszcze znajdzie. I tak nie odbiore wczesniej niz pod koniec przyszłego tygodnia (noga). Przelew poszedł. Wykasuj może dane osobowe?
progect pisze:a tak mi jakoś z pierwszego postu wyniklo
ale skoro na zewnatrz, to ta 6 bedzie dobra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości