Mamy Mistera i Miss MIAU!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 02, 2011 18:12 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!!! Zapraszam serdecznie

juana pisze:A mi się z koteczek podoba Niunia :oops:

passa pisze:Niunia mnie powaliła - czy ktoś ją czymś nafaszerował przed zrobieniem tego zdjęcia?
Jest kapitalne

Niunia ma duże poczucie humoru i dystans do siebie, dlatego pozwoliła mi wystawić swoją kandydaturę. To zdjęcie, to nic takiego - ona po prostu tak ma :wink:
A ja obawiam się, że jest coraz gorzej, od zrobienia tego zdjęcia ponad 2 lata temu liczba ząbków się zmniejszyła, ehhh... :oops:

Opłata wstepna już uiszczona, czekam na otwarcie głosowania :)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Śro lis 02, 2011 18:18 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

Kasiu - Niunia wygląda po prostu zawodowo,kadr i jej mina są niepowtarzalne :ok: Ząbkami się nie przejmuj - szczerbole też sobie świetnie radzą z jedzeniem,a nawet z wygrywaniem castingów :1luvu:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Śro lis 02, 2011 20:21 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

Kefir wcale zębów nie ma i jęzor wisi i kuleje i sapie i się nie martwi - rasowy facet, a Niunia jak to panna, zbyt krytycznie na siebie patrzy
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lis 02, 2011 20:41 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

Niunia sobie świetnie radzi z tymi resztkami, chętniej niż chłopaki je surowe mięcho, bez problemu chrupie suche :)
A czarny Chrapek zrezygnował z kandydowania, bo za duża konkurencja czarnych kocurów ;)

Numerków jeszcze sporo, zapraszamy kandydatki i kandydatów :)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Śro lis 02, 2011 21:07 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

I teraz mam 2 kandydatki i nie chcę z żadnej zrezygnować... :( . Z misterami jakoś poradzę ale z miskami... :?

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro lis 02, 2011 21:17 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

A se qrna zakomentuję a co :mrgreen:

Mjeczysław jaka dumna poza :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A Baltazar Gąbka to normalnie w pierwszej chwili jakbym widziała Pannę Migotke :1luvu: z DT Korciaczek 8O
Komandos i cieniasy :ryk: :ryk: :ryk: Mary_Poole jezdeś niewyjęta z opisami
Roderyk - wyro ful wypas :ryk:
Ryszard :1luvu: :oops:
Szpileczka - szczęściara :1luvu: ,moge śmiało rzec
Niunia :ryk: :ryk: :ryk: minka iście modelowa,Twój kot nie kupowałby łiskas :ryk:
Niusia,śliczna koteńka,za zdrówko :ok: :ok: :ok:
Ominia,jaki piekne stalowe futerko :1luvu:
Hogata :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ,wiadomo o szo cho :ryk:
Bajusia :1luvu: ach........... :oops:
Gosiaczek :1luvu: fstydzioch :ryk:
Ostatnio edytowano Śro lis 02, 2011 22:28 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 02, 2011 21:21 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

Ja bym chciała kandydować w kategorii Mister, ale duza mówi, że tak się nie da.
A to ja noszę w tym domu spodnie! :twisted:
Szarusia
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro lis 02, 2011 22:27 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 02, 2011 22:59 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

taizu pisze:Ja bym chciała kandydować w kategorii Mister, ale duza mówi, że tak się nie da.
A to ja noszę w tym domu spodnie! :twisted:
Szarusia

Nie daj się stereotypom :D

Zapraszam wszystkie piekne panny i panów też, no. Miejsc jeszcze trochę zostało. Na mój gust za mało na tyle pieknych kotów na tym forum. Nie dać sie Duzym samodzielnie sie zgłaszac :twisted:
TygRyszard
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Śro lis 02, 2011 23:01 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

To i my się polansujemy za piątkę :mrgreen:

Ekstra bazarek :ok:
Ale nie może tak być, że wybory tylko raz w roku - miss i mister miesiąca, o.
Co komitet org. na to :?:

jaibura

Od: Śro mar 31, 2004 9:46

Post » Śro lis 02, 2011 23:07 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

Joanna Kalisz pisze:To i my się polansujemy za piątkę :mrgreen:

Ja się zastanowię, bo to straszna odpowiedzialnosć, tak sie lansowac co miesiąc, ale mozemy wymyślić nowa kategorię np. Najzgrabniejszy Kot Miau :) Wygrałbym jako perfekcyjna kolistość :mrgreen:

proszę zatem za piątala podrzucić na prv zdjęcie piękności swej :)

TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Śro lis 02, 2011 23:08 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

Melania bende tfoim retem batlerem.
Michal

Obrazek

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Śro lis 02, 2011 23:09 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

urwiniu pisze:

Ja się zastanowię, bo to straszna odpowiedzialnosć, tak sie lansowac co miesiąc, ale mozemy wymyślić nowa kategorię np. Najzgrabniejszy Kot Miau :) Wygrałbym jako perfekcyjna kolistość :mrgreen:

TygRych

Na kulistosc MIAU to mu wystawimy swojom duzom :mrgreen:
Komandos

Mary_Poole

Post » Śro lis 02, 2011 23:15 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

Mary_Poole pisze:
urwiniu pisze:

TygRych

Komandos

Musi być wam miekko jak się tulicie, ja bym sobie siniaków o swoja Duża narobił, no chyba zeby zadem sie obróciła a to już inna inszośc :twisted:
TygRys
Obrazek

urwiniu

Post » Śro lis 02, 2011 23:23 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!Zgłaszamy Kandydatów i Kandydatki

urwiniu pisze:
Mary_Poole pisze:
urwiniu pisze:

TygRych

Komandos

Musi być wam miekko jak się tulicie, ja bym sobie siniaków o swoja Duża narobił, no chyba zeby zadem sie obróciła a to już inna inszośc :twisted:
TygRys

No nasza duza jest dzietna wiec ta jej pilka s przodu to nas po piersze kopie po pyskah, po drugie cienzko na niom wlezc.

Ale poziom kulistosci doskonalej juz osiongnela i lubimy patrzec jak siem z lozka wygrzebuje. Hogata mowi, ze miala kiedys rzufia i siem duza zachowuje rzuf na pszewrucony na plecy, hehe :ryk:
Michal

Mary_Poole

[poprzednia][następna]