kryształy Swarovskiego dla tymczasiątek

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 01, 2011 18:29 Re: kryształy Swarovskiego dla tymczasiątek

LaMonture pisze:Trafiłam tutaj z Twojego banerka, Kocurio... i już zostałam. Z oczami wlepionymi w monitor i wywieszonym językiem :oops: Cuuuda... :1luvu:

:dance2:

LaMonture pisze:Baaardzo interesują mnie 3 komplety:
Vitrail Light Baroque

nie mam na stanie, ale jestem w stanie zorganizować i wysłać ci w ciągu... 2 tygodni?

LaMonture pisze:Vitrail Medium Heart

jest do wzięcia od zaraz :)

LaMonture pisze:Heliotrope Heart

kolczyki do wzięcia od zaraz, wisiorek jak wyżej, sądzę że max 2 tygodnie i będę miała.

LaMonture pisze:Wszystkie trzy muszę mieć :twisted: Jeżeli nie ma któregoś na stanie, nie szkodzi, poczekam :twisted:

to jak wolisz: wysłać teraz to, co mam na stanie, a resztę zorganizować na spokojnie i wysłać jako drugą partię, może już po szale świątecznym? (trochę się boję wysyłać delikatne przesyłki - skąd jesteś, nie z krakowa ani trójmiasta, prawda? - w okolicach świąt, bo wiadomo, co się z pocztą dzieje...) czy też wszystko razem? :)

LaMonture pisze:Coś czuję, że będę tu wracać... 8)

ależ zapraszam :mrgreen:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt gru 02, 2011 7:39 Re: kryształy Swarovskiego dla tymczasiątek

A rzeczywiście, nie spojrzałam dokładnie na Twoje dane - jestem z Gdańska 8) Wnioskuję, że studiujesz w Krakowie, a pochodzisz z Trójmiasta, tak? To spokojnie możemy umówić się osobiście :) Przypuszczam, że będziesz jechać na Święta, czyli do tego czasu już wszystko "brakujące do kompletów" też będziesz mieć :D

Ja ze swojej strony jeszcze się trochę rozejrzę, bo inne rzeczy też mi wpadły w oko 8) Choć mojemu portfelowi na pewno się to nie spodoba :? Jeszcze przemyślę :lol:

Acha, filcokulki z walerianą to dla moich kotów hit stulecia :P Tutaj pewnie też będzie zamówienie :D

Holender, z takimi zapędami to ja muszę zacząć kołować bogatego męża 8)

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Pt gru 02, 2011 12:16 Re: kryształy Swarovskiego dla tymczasiątek

LaMonture pisze:A rzeczywiście, nie spojrzałam dokładnie na Twoje dane - jestem z Gdańska 8) Wnioskuję, że studiujesz w Krakowie, a pochodzisz z Trójmiasta, tak? To spokojnie możemy umówić się osobiście :) Przypuszczam, że będziesz jechać na Święta, czyli do tego czasu już wszystko "brakujące do kompletów" też będziesz mieć :D

Ja ze swojej strony jeszcze się trochę rozejrzę, bo inne rzeczy też mi wpadły w oko 8) Choć mojemu portfelowi na pewno się to nie spodoba :? Jeszcze przemyślę :lol:

Acha, filcokulki z walerianą to dla moich kotów hit stulecia :P Tutaj pewnie też będzie zamówienie :D

Holender, z takimi zapędami to ja muszę zacząć kołować bogatego męża 8)

to zastanawiaj się, co jeszcze byś chciała, i spotkamy się w święta gdzieś w trójmieście już z całością zamówienia :ok:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

[poprzednia]