Moderator: Moderatorzy
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=131051&start=64Bungo pisze:Buuuu - przegapiłam olejek
Cieszę się, że jesteś zadowolonaBianka 4 pisze:Kupiłam olejek, żeby mieć na wszelki wypadek dla moich kotów lub psów, a stało się tak, że wypróbowałam na sobie. Jest genialnyJeszcze raz bardzo dziękuję
Amika6 pisze:Cieszę się, że jesteś zadowolonaBianka 4 pisze:Kupiłam olejek, żeby mieć na wszelki wypadek dla moich kotów lub psów, a stało się tak, że wypróbowałam na sobie. Jest genialnyJeszcze raz bardzo dziękuję
,
trochę mniej, że tak szybko okazał się przydatny. Zdradź co Ci się przydarzyło
Bianka 4, strupy trzeba odmaczać i usuwać wtedy jest duża szansa na zagojenie rany bez blizny.Bianka 4 pisze:Amika6 pisze:Cieszę się, że jesteś zadowolonaBianka 4 pisze:Kupiłam olejek, żeby mieć na wszelki wypadek dla moich kotów lub psów, a stało się tak, że wypróbowałam na sobie. Jest genialnyJeszcze raz bardzo dziękuję
,
trochę mniej, że tak szybko okazał się przydatny. Zdradź co Ci się przydarzyło
Wracałam wieczorkiem do domu, byłam w szpilkach, które noszę raz na kilka lat, chciałam podbiec do autobusu, i tuż przed autobusem runęłam na ziemięNa autobus zdążyłam, tylko usłyszałam jęk ludzi stojących obok...
Miałam poobijaną, poobcieraną prawą rękę i skaleczony palec wskazujący. Na obtarcia i skaleczenia był zaaplikowany olejek, a na spuchnięte miejsca maść z arniką. Faktycznie bardzo szybko zaczęło się goić i już chyba po 2 dniach zrobiły się piękne strupy.
Bungo, wypoczywaj na zdrowieBungo pisze:Amika6 - nie rób mi tego![]()
W poniedziałek wyjeżdżam na tydzień i znow mi olejek ucieknie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości