iza71koty pisze:Nie Ewa. Samouk pasjonat![]()
Samouk-też może być artystą malarzem.Niektórzy po studiach tylko kopiują.Dla mnie jesteś

Moderator: Moderatorzy
iza71koty pisze:Nie Ewa. Samouk pasjonat![]()
agiag pisze:To ja sie pochwalę - mam Diabolic z poprzedniego bazarkuNie wiem ile kosztują ogiery, ale myślę, że ten obraz wart jest co najmniej kilku
(ale nawet za całe stado bym go nie oddała)
Cudak1 pisze:agiag pisze:To ja sie pochwalę - mam Diabolic z poprzedniego bazarkuNie wiem ile kosztują ogiery, ale myślę, że ten obraz wart jest co najmniej kilku
...tym bardziej, że jest niepowtarzalny i nikt takiego samego nie będzie miał![]()
Również jestem pod wrażeniem obrazów i zazdroszczę talentu, dzięki któremu kociaki mają pełne brzuszki
welina pisze:iza71koty pisze:Nie Ewa. Samouk pasjonat![]()
Samouk-też może być artystą malarzem.Niektórzy po studiach tylko kopiują.Dla mnie jesteśa gdzie się podział Ptak Nocy-sprzedałaś
iza71koty pisze:welina pisze:iza71koty pisze:Nie Ewa. Samouk pasjonat![]()
Samouk-też może być artystą malarzem.Niektórzy po studiach tylko kopiują.Dla mnie jesteśa gdzie się podział Ptak Nocy-sprzedałaś
"Ptaka Nocy" kupiła Agiag![]()
na ostatnim Bazarku razem z "Aktem z kotem".Czeka teraz na Nią na poczcie. We wtorek się okaże, czy się spodobał....
![]()
![]()
![]()
welina pisze:Cudak1 pisze:agiag pisze:To ja sie pochwalę - mam Diabolic z poprzedniego bazarkuNie wiem ile kosztują ogiery, ale myślę, że ten obraz wart jest co najmniej kilku
...tym bardziej, że jest niepowtarzalny i nikt takiego samego nie będzie miał![]()
Również jestem pod wrażeniem obrazów i zazdroszczę talentu, dzięki któremu kociaki mają pełne brzuszki
Jedyne pocieszenie( skromne),że ja też jestem niepowtarzalna.I mam trzy obrazy Izy których też nikt nie będzie miał.
Przy okazji zapraszam do licytacji.Kociaki czekają na papu.![]()
skarbonka pisze:Zapraszamy serdecznie na nasz bazarek,![]()
pomóżmy napełnić kocie brzuszki![]()
skarbonka pisze:Zapraszamy serdecznie na nasz bazarek,![]()
pomóżmy napełnić kocie brzuszki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości