Przegonić czarne chmury znad Etiopii - ubrania KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 20:25 Re: Przegonić czarne chmury znad Etiopii-ubrania Krk-NOWE RZECZY

_namida_ pisze::::: ostatnia z ostatnich możliwych - szansa ::::

Pasibrzucha - najwyżej najpierw przymierzysz, potem jak
spasuje przelejesz money, innych chętnych na kratkę i tak nie ma.

Biorę tak czy siak 8) :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw mar 10, 2011 20:55 Re: Przegonić czarne chmury znad Etiopii- za godzinę koniec!

Leone bierz se te butki-tenisóweczki :D niech dobrze Tobie służą :ok:
Ja odpadam-30 złociszy to wszystko co mogę dac za tenisóweczki,troszki szkoda bo fajne butki ale....

Dzieki za piekną wojne o butki i gratulacjony :ok: :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw mar 10, 2011 20:56 Re: Przegonić czarne chmury znad Etiopii- za godzinę koniec!

I tak powoli zbliżamy się do końca, nie spodziewam się wielkich zmian, więc podsumuję:

Łososiowa bluza – Kocuria za 20 zł
Elegancka stalowa spódnica – pluskwa6 za 10 zł
Niebieska bluzeczka Esprit – pluskwa6 za 8 zł
Tenisówki – Leone za 31 zł
Sukienka w kratkę – Pasibrzucha za 15 zł
Sportowe spodenki – paw za 10 zł

Razem uzbierało się 94 zł, dziękuję bardzo wszystkim za udział w bazarku i twardą, nieustępliwą, obfitującą w profity licytację, tu szczególne ukłony w stronę Leone oraz kotki doroty! :1luvu:

Tak się złożyło, że wszyscy są z Krakowa, więc zaraz będę słać priv w sprawie odbioru, a kwoty za ubrania proponuję przesłać bezpośrednio na konto Etiopii, dane wyślę na priv.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw mar 10, 2011 21:31 Re: Przegonić czarne chmury znad Etiopii- za godzinę koniec!

kotka doroty pisze:Leone bierz se te butki-tenisóweczki :D niech dobrze Tobie służą :ok:
Ja odpadam-30 złociszy to wszystko co mogę dac za tenisóweczki,troszki szkoda bo fajne butki ale....

Dzieki za piekną wojne o butki i gratulacjony :ok: :ok:

kurde, myślałam, że uda mi się jeszcze Cię ponaciągać :D
ale spoko, spoko - jeśli okaże się, że jednak moja stopa jest za mała/duża, to odstępuję :)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Czw mar 10, 2011 21:47 Re: Przegonić czarne chmury znad Etiopii - ubrania KONIEC

Leone, no co Ty, takie tenisówki byś odstąpiła? Z Ameryki? Japonki jakoś sobie radziły przez wieki z za dużymi stopami :smiech3:

_namida_

Post » Czw mar 10, 2011 21:51 Re: Przegonić czarne chmury znad Etiopii - ubrania KONIEC

Serdecznie dziękuję :1luvu: :1luvu: w imieniu moich sierściuchów z hrabiowskimi manierami ......Każde je inna karmę z "górnej półki " a Etiopia je zupki made in china
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw mar 10, 2011 22:00 Re: Przegonić czarne chmury znad Etiopii - ubrania KONIEC

Postrasz je, że jak nie zaczną zdrowieć, to przerzucisz się z zupek na pieczonego kota :lol:

_namida_

Post » Czw mar 10, 2011 22:03 Re: Przegonić czarne chmury znad Etiopii - ubrania KONIEC

_namida_ pisze:Postrasz je, że jak nie zaczną zdrowieć, to przerzucisz się z zupek na pieczonego kota :lol:

Hmmmmmm

Nala i Tequila chude łykowate .

Mufasa jeszcze tłuściutki ale na diecie wiec .......

Zrobię kisiel galaretkę i budyń z kota .
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw mar 10, 2011 22:19 Re: Przegonić czarne chmury znad Etiopii - ubrania KONIEC

_namida_ pisze:Leone, no co Ty, takie tenisówki byś odstąpiła? Z Ameryki? Japonki jakoś sobie radziły przez wieki z za dużymi stopami :smiech3:

no, no!
swoją drogą widziałam ostatnio w jakimś focusie zdjęcia rentgenowskie tych stóp - rzeźnia...

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pt mar 11, 2011 9:18 Re: Przegonić czarne chmury znad Etiopii - ubrania KONIEC

Leone jesteś pewna że,to Ty mnie naciągałaś :twisted: :mrgreen:
Pozdrówka,jakby były za małe lub za duże to przekaz je do powtórnej licytacji :ok: :ok:
Niech kotuchy mają :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia]