Moderator: Moderatorzy
iza71koty pisze:A ja wiem.Panikota to tak z przekory.
Zeby potem na mnie nakrzyczeć - Izka i znowu...ten niebieski!!!
![]()
panikota pisze:iza71koty pisze:A ja wiem.Panikota to tak z przekory.
![]()
No, moja droga, ja cały czas czekam na coś w ciepłych kolorach ... a pomysł z tymi miniaturkami jest super, już widzę takie trzy (może nie akty) u mnie na ścianie ... tylko ten cholerny niebieskia jak już pojawi się coś w innym kolorze, to czerwony - też ni z gruszki ni z pietruszki
ale ja jestem cierpliwa ... może znajdą się w końcu inne kolory niż niebieski
Jako że i tak nie kupiłabym tych obrazków, w przypadku ewentualnej wygranej zostawiłabym na kolejną licytację, proszę Iwetko o nr konta, chętnie przeleję dla Joli co zadeklarowałam.
iza71koty pisze:panikota pisze:iza71koty pisze:A ja wiem.Panikota to tak z przekory.
![]()
No, moja droga, ja cały czas czekam na coś w ciepłych kolorach ... a pomysł z tymi miniaturkami jest super, już widzę takie trzy (może nie akty) u mnie na ścianie ... tylko ten cholerny niebieskia jak już pojawi się coś w innym kolorze, to czerwony - też ni z gruszki ni z pietruszki
ale ja jestem cierpliwa ... może znajdą się w końcu inne kolory niż niebieski
Jako że i tak nie kupiłabym tych obrazków, w przypadku ewentualnej wygranej zostawiłabym na kolejną licytację, proszę Iwetko o nr konta, chętnie przeleję dla Joli co zadeklarowałam.
No niesamowite.Panikota
wpłaciła za fant Bazarkowy
30 zł
- bez fanta.Pięknie Ci Dziękujemy Kochana w imieniu kotków Joli.
![]()
![]()
![]()
Wiem ze sporo tego niebieskiego, ale bardzo lubie ten kolor. Mieszam go z szarościami i bielą. Dobrze sie w nim pracuje. Ale będzie i cos kolorowego.Moze Ci sie akurat spodoba. Wiec jakby co....to niebawem Zapraszam Serdecznie
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 383 gości