kicia582 pisze:serum pisze:a ja oszaleję ze szczęścia jak otworzę słoik z powidłami![]()
ale jeszcze 2,5 godziny do końca .....wszystko się może zdarzyć
2 za 300![]()
Koty maja spore potrzeby
Ty moja Krajanka mi to zrobiłaś
kicia582 pisze:serum pisze:a ja oszaleję ze szczęścia jak otworzę słoik z powidłami![]()
2 za 300![]()
Koty maja spore potrzeby

serum pisze:a ja oszaleję ze szczęścia jak otworzę słoik z powidłami![]()
taizu pisze:1 za 251

2 za 300![]()
Koty maja spore potrzeby
mamut pisze:
Zestaw nr 1 za 260 zł
...
serum pisze:kicia582 pisze:serum pisze:a ja oszaleję ze szczęścia jak otworzę słoik z powidłami![]()
2 za 300![]()
Koty maja spore potrzebyTy moja Krajanka mi to zrobiłaś
kicia582 pisze:[
Moze Iweta jeszcze jeden bazarek zrobi![]()
Pozdrawiam.Dzialo sie nie?

serum pisze:z niecierpliwością czekam na następny taki bazarek
Iweta pisze:
Kochani Licytujacy, muszę przyznać, że jestem w wielkim szoku. Takiego bazarku jeszcze nigdy nie miałam. Wiedziałam, ze bazarki a przetworami to dobre bazarkiale nawet w najśmielszych marzeniach nie spodziewałam sie takich wyników.
Mam teraz bardzo duzą tremę, czy te moje "wyroby" bedą Wam smakowałyno na prawdę nie wiem co mam napisać BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJE WSZYSTKIM
...
Bardzo proszę napiszcie mi na pw jakie mam dołozyć gratisowe słoiczki

terenia1 pisze:Toż dopiero doczytałam i o maaaatko mało powiedziane szczęka mi opadła z zachwytu oczywiście i z wrażenia![]()
Toż to ne nasze Kocio Chatkowe kociaki mają wielkie szczęście do ludzi o tak wielkich sercach

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości