STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob maja 01, 2010 7:59 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

no to babcia weżmie te klejnoty jak nikt nie chce :?: i zakonczy sie bazarek bo babci wlasnie podkupili róża :mrgreen:
krynia08

Post » Sob maja 01, 2010 8:05 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

krynia08 pisze:no to babcia weżmie te klejnoty jak nikt nie chce :?: i zakonczy sie bazarek bo babci wlasnie podkupili róża :mrgreen:

natasza chyba sprzedałaś kolczyki :dance: :dance2: :dance:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Sob maja 01, 2010 8:07 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

pucio79 pisze:
krynia08 pisze:no to babcia weżmie te klejnoty jak nikt nie chce :?: i zakonczy sie bazarek bo babci wlasnie podkupili róża :mrgreen:

:mrgreen: a pucio ma dziury w uszach :?:
krynia08

Post » Sob maja 01, 2010 8:08 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

krynia08 pisze:
pucio79 pisze:

:mrgreen: a pucio ma dziury w uszach :?:

od kiedy Tośka się urodziła to nie noszę żadnych kolczyków, chcę mieć całe uszy :mrgreen:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Sob maja 01, 2010 8:11 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

a kajdanki gdzie :?:
krynia08

Post » Sob maja 01, 2010 8:16 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

:mrgreen: no to czekam na pw w takim razie bo nie słysze sprzeciwu zakupu :ryk: :ryk: i babcia sie ustroi :mrgreen:
krynia08

Post » Sob maja 01, 2010 8:35 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

krynia08 pisze::mrgreen: no to czekam na pw w takim razie bo nie słysze sprzeciwu zakupu :ryk: :ryk: i babcia sie ustroi :mrgreen:

bądź czujna - jeszcze nie wiem czy Ci nie podkupię tych kolczyków :mrgreen:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob maja 01, 2010 8:36 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

jessi74 pisze:
krynia08 pisze::mrgreen: no to czekam na pw w takim razie bo nie słysze sprzeciwu zakupu :ryk: :ryk: i babcia sie ustroi :mrgreen:

bądź czujna - jeszcze nie wiem czy Ci nie podkupię tych kolczyków :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: nawet obiadu nie ugotuje tylko bede tu czekac :mrgreen:
krynia08

Post » Sob maja 01, 2010 8:37 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

to decyduj sie bo poleze na róża :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Sob maja 01, 2010 8:46 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

no niewiem, musiałabym najpierw przymierzyć - no dobrze , to ja wezmę, jak bedą za długie dla mnie, to trafią z powrotem na bazarek :mrgreen:
czyli daję 16zł za kolczyki :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob maja 01, 2010 8:49 Re: STEFAN KOT SYLWESTER I NO NAME NA URATOWANE MALUSZKI I INNE

:mrgreen: ok bo bacia by sie przewrociła moze przez kolczyki :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

[poprzednia]