ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon mar 29, 2010 14:34 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

Pako pisze:zajączki już przykicały - chyba ekspresem kicały :lol:

Na razie oglądam je tylko przez opakowanie, to co widzę jest śliczne i wygląda smakowicie, dziękuję :1luvu:

To się zajączki dobrze spisały i Priorytetem dokicały do Ciebie :wink:
A pisanka też juz się doturlała bezpiecznie, więc jeszcze tylko duzy zając musi dokicac ale on pokicał jeden dzień później więc spodziewam sie, ze przykica do celu jutro :wink:

Dzieki za info zajączkowe i pisankowe :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon mar 29, 2010 17:40 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

Fakt, duży nie przykicał :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto mar 30, 2010 16:24 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

Przykicał dzisiaj i jest śliczny (smaczny też - przynajmniej sądzac po babeczkach-załacznikach) Dziekuję :1luvu:

taizu

Post » Wto mar 30, 2010 17:10 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

taizu pisze:Przykicał dzisiaj i jest śliczny (smaczny też - przynajmniej sądzac po babeczkach-załacznikach) Dziekuję :1luvu:

Rozumie, że przykicał w całości 8)
Załączniki miały być do koszyczka , łakomczuchy :evil: :wink: :D

Pozdrawiam i życze Wesołych Świat :ok:

Iweta

Post » Wto mar 30, 2010 19:41 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

Iweta pisze:
taizu pisze:Przykicał dzisiaj i jest śliczny (smaczny też - przynajmniej sądzac po babeczkach-załacznikach) Dziekuję :1luvu:

Rozumie, że przykicał w całości 8)
Załączniki miały być do koszyczka , łakomczuchy :evil: :wink: :D

Pozdrawiam i życze Wesołych Świat :ok:

Przykicały w całości. Tylko dzieki babeczkom zając ocalił uszy. Babeczek w koszyczku zwyczajnie nie będzie

taizu

Post » Czw kwi 01, 2010 11:36 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

PRZESTAŃCIE!!! Bo moje będą dopiero w sobotę :(
Już się zastanawiam jak to zrobić żeby dotrwały do poniedziałku bo ja straszny łasuch jestem.....hmmmmmm jak sądzicie czy ktoś z gości zauważy brak uszu zajęczych?? może powiem że to taki zając z uszami na płask i dlatego ich nie widać? :)
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw kwi 01, 2010 12:57 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

katgral pisze:PRZESTAŃCIE!!! Bo moje będą dopiero w sobotę :(
Już się zastanawiam jak to zrobić żeby dotrwały do poniedziałku bo ja straszny łasuch jestem.....hmmmmmm jak sądzicie czy ktoś z gości zauważy brak uszu zajęczych?? może powiem że to taki zając z uszami na płask i dlatego ich nie widać? :)

Proponuję przyciąć uszy symetrycznie i powiedzieć gościom, ze to kot. Zwisłouchy, jak bedzie trzeba.

taizu

Post » Czw kwi 01, 2010 21:11 Re: ŚWIĄTECZNE WYPIEKI dla Bodzia- KONIEC- dziękuje Wszystkim :)

katgral pisze:PRZESTAŃCIE!!! Bo moje będą dopiero w sobotę :(

Jutro juz piatek, wiec blizej niz dalej , mam tylko nadzieje, ze PKS na pewno pojedzie :wink: Już ja Ci tak opakuje (zapytaj dziewczyn czy juz rozpakowały swoje 8) ) , ze na pewno nikt nie zje wczesnij
8)

taizu pisze:Proponuję przyciąć uszy symetrycznie i powiedzieć gościom, ze to kot. Zwisłouchy, jak bedzie trzeba.

:evil: :evil:

Iweta

[poprzednia]