jasdor pisze:KITA - RZESZÓW - Basiu do Ciebie zabawki wysłałam, powinny już dawno dojść.
OCZYWIŚCIE DOSZŁY
Dziewczynki dziękują
Kochana cieszę się, że wróciłaś do Nas

jasdor pisze:KITA - RZESZÓW - Basiu do Ciebie zabawki wysłałam, powinny już dawno dojść.

jasdor pisze:Witamy się noworocznie![]()
Wszystko się na mnie na raz zwaliło, utrata zdrowia, telefonu wraz ze wszystkimi kontaktamioraz klawiatury, która odmówiła posłuszeństwa.
Telefon dobra dusza podarowała mi pocztą ( dzięki najszczesliwsza) ale niestety numery poszły w kosmos. Niektóre bardzo ważne, ale cóż....
Klawiaturę podarowała Halinka, teraz czekam na zdrówko gratis, bo po tej grypie czuje sie okropnie, mam jakieś luki w pamięci i strasznie dużo do nadrobienia.
Zaniedbane totalnie wszystkie wątki, a zwłaszcza własne, zaległości w pracy, z których nie mam pojęcia, jak wylezę i luki w pamięci po 2 tygodniowej gorączce. Na święta nie miałam nawet choinki![]()
Pomalutku nadrobię, a zaczniemy od zabawek, bo nie wiem już komu wysłałam.
Maupa dostała to wiem, bo dała znać.
KITA - RZESZÓW - Basiu do Ciebie zabawki wysłałam, powinny już dawno dojść.
A teraz lecę wstecz obczaić kto był następny w kolejce.
Mile widziane przypomnienie
alab108 pisze:Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Karolek(ona) pisze:a coś wytrzymalszego na psie ząbki tez robisz - szczeniacze ząbki pochłaniacze

Szalony Kot pisze:Wielbłądzio pisze:Oj, to my z cała bandą też życzymy zdrowia![]()
![]()
,
a poza tym: prosimy o dopisanie do listy oczekujących na zabawki
Wszystkiego po trochu: ze dwie biedrony, pszczółkę, ze dwie-trzy myszy w różnych kolorach i co tam jeszcze się załapie, najlepiej przyprawione kocimiętką, tak żeby razem z wysyłką wyszło 30 zeta.
Ja w sumie mogę się pod tym podpisać![]()
I życzeniami powrotu do zdrowia, i zamówieniem - wracaj do nas Jasdorku szybko
Szalony Kot pisze:Ja jestem chętna nadal, ale dopiero odkopałam wątektakże ja chętnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości