Potrzebuje namiary ,by wyslac kocyki polarkowe

Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze:a ja na wystawe kocia pod koniec pazdziernika bede potrzebowala 15 myszek kolorowych,zamawiam tez zakladke zyrafe i nietoperka.
Potrzebuje namiary ,by wyslac kocyki polarkowe
Advena pisze:Matttko, jakie cuda!![]()
Jeśli można jeszcze zamawiać, to poproszę kota czarnego i burego (jak w moim podpisie, czarny ma żółte oczy, burasia zielone) oraz owczarka niemieckiego (takiego jak dla siostry MariaD).
I jeszcze się rozejrzę.
anulka111 pisze:...............................wiewiorke?
Wiewiorki zakladniczki jeszcze nie bylo-a do pewnej osoby ,by strasznie pasowala zwlaszcza rudamilena88 pisze:anulka111 pisze:...............................wiewiorke?
![]()
![]()
anulka111 pisze:Wiewiorki zakladniczki jeszcze nie bylo-a do pewnej osoby ,by strasznie pasowala zwlaszcza rudamilena88 pisze:anulka111 pisze:...............................wiewiorke?
![]()
![]()
Thorkatt pisze:anulka111 pisze:Wiewiorki zakladniczki jeszcze nie bylo-a do pewnej osoby ,by strasznie pasowala zwlaszcza rudamilena88 pisze:anulka111 pisze:...............................wiewiorke?
![]()
![]()
pierwsze co mi przyszło na myśl - to zęby dla wiewiory, takie jak u królika
anulka111 pisze:Thorkatt pisze:anulka111 pisze:Wiewiorki zakladniczki jeszcze nie bylo-a do pewnej osoby ,by strasznie pasowala zwlaszcza rudamilena88 pisze:anulka111 pisze:...............................wiewiorke?
![]()
![]()
pierwsze co mi przyszło na myśl - to zęby dla wiewiory, takie jak u królika
O to juz pomysl sie kroi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości