jasdor pisze: Ja jestem poza zasięgiem. Mam 40 stopniową grypę od wtorku, albo półpasiec, zwidy i omamy. Nie dam rady racjonalnie ani myślec ani napisać nic.
Na szczęście przyjechały dzieci na święta to sobie zrobią zakupy i... święta.
Odezwę się, jak trochę dojdę do siebie.
Zaległam totalnie i chyba szybko nie wstanę .
Na wątku własnym nie byłam tyle czasu, że wstyd. Bo tyle się dzieje. Dużo kociaków nam poszło do nowych domków. Nadal nie mam tożsamości ani karty do bankomatu. Nikt nie zwrócił.

Dobrze, że masz kogoś, kto wszystkim się zajmie i o Ciebie zadba...
,
jasdor pisze:Wpadam tylko, żeby doczytać wiadomości, odpisać małe conieco i zalegam. Rodzina wywaliła mnie z kotami do jednego pokoju i nie kazali mi wyłazić, a oni mają zadbać o resztę.
Coś złego się ze mną dzieje i nie utrafie co to może być. Gorączka z 38,5 spada mi nagle do 35,8, żeby znowu urosnąć do ok. 39.
Jakby to nie było takie wyczerpujące, to byłoby nawet przyjemnie tak nic nie robić na święta![]()
Mam nadzieje, że w końcu zmartwychwstanę .
Dużo , duuuużo zdrowia Wam wszystkim życzę, na święta, na Nowy Rok i na całe życie .
Wielkie buziaki

Wielbłądzio pisze:Oj, to my z cała bandą też życzymy zdrowia![]()
![]()
,
a poza tym: prosimy o dopisanie do listy oczekujących na zabawki
Wszystkiego po trochu: ze dwie biedrony, pszczółkę, ze dwie-trzy myszy w różnych kolorach i co tam jeszcze się załapie, najlepiej przyprawione kocimiętką, tak żeby razem z wysyłką wyszło 30 zeta.
isabell36 pisze:rozmawiałam przed chwilą z jasdor, nie odzywa się bo nie dosyć, że jest chora to jeszcze ma popsutą klawiaturę - tak że czyta nas, odbiera PW ale nie może odpisać

) ale niestety numery poszły w kosmos. Niektóre bardzo ważne, ale cóż....Agłaja^..^ pisze:to właściwie juz bym poprosiła pakiet zabawek(ile tam ich wyjdzie za 30zł z dostawą), najlepiej kazdego rodzaju-bimbadełka,myszki,ośmiorniczki,pszczółki,grzechotki,i jakie tam jeszcze są, część z kocimiętką jeśli można.
I poproszę dane do wpłaty na PW.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości