Moderator: Moderatorzy
lawenda99 pisze:No niestety, autorka kolczyków jest zajęta i ma sporo zamówień czekających... ale kojarzę jeszcze jedną dziewczynę która robi podobne kolczyki, szukam
Anna_33 pisze:Gauko, jeszcze zgubilas serwetki papierowe na sztuki i produkty do ozdabiania decu ( pudelka, zegary, podkladki itp).To drugie to jak ktos ma dostep do sklepow w ktorych tylko hurtowo sprzedaja, kosztuja tam duzo taniej niz w normalnych sklepach.Ale jednorazowe zakupy w takiej hurtowni trzeba zrobic min na 300 zł(
Rennatta pisze:Nieśmiało proponuję,aby w pierwszym wątku rzeczy znalezione/nieaktualne/rozliczone dać na końcu,a szukane na początek.
Można też podzielić na kategorie: film,muzyka,książki,kosmetyki,inne.
gauka1 pisze:Rennatta pisze:Nieśmiało proponuję,aby w pierwszym wątku rzeczy znalezione/nieaktualne/rozliczone dać na końcu,a szukane na początek.
Można też podzielić na kategorie: film,muzyka,książki,kosmetyki,inne.
Hmmm...dziewczęta...z mojej strony również nieśmiała propozycja: zróbcie to, a ja wkleję owo dzieło do pierwszego postu.
Zależy mi tylko, żeby zgadzały się numery aukcji, bo jest to pewien rodzaj ewidencji rzeczy wszelkich w tym wątku.
To nie lenistwo. Albo jestem na służbie, albo służbę odsypiam. Albo próbuję zobaczyć moje dziecko, kiedy ono z kolei nie śpi.
Nie mam planów zmianiania czegokolwiek w tym wątku. Ani pomysłów. Sorry. To nie allegro.![]()
Głosujcie. Dla kogo jeszcze nie jest czytelny? Serio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości