Mamy Mistera i Miss MIAU!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2011 1:54 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

wszystkim zwycięzcom serdecznie gratuluję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a pozostałym bohaterom akcji pragnę przekazać pozdrowienia
i zapewnić, że są śliczne, superowe, warte kochania
i wspaniale się wszyscy zaprezentowali :lol:

kocurzyca41 pisze:Dziewczyny,biorąc pod uwagę takie trudne wybory.Może następnym razem zrobić tak...Za trzecie miejsce 1 punkt,za drugie dwa i za pierwsze trzy.Potem liczyć punkciki.Wiem,że więcej roboty,ale i więcej możliwości.I zabawa ciekawsza,bo nie do końca wiadomo....Co Wy na to?

to naprawdę fajny pomysł :ok:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Nie lis 13, 2011 4:38 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

... nie wytrzymał mój PTYŚ i Balbinka i ja .... zerkamy z niedowierzaniem na wyniki , bo było tyle pięknot ,że poprostu serce sie łamie ...... i co widzimy 8O 8O 8O
PTYSIU Misterkiem] :1luvu: :1luvu: :1luvu: 21 głosów :ryk:

baaaardzo wszystkim dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: dzięki kochanym ciociom i wujkom znajdziemy wspaniały domek :ok:
Ptyś dziękuje zwłaszcza :
ewar :1luvu:
michalinadzordz :1luvu:
lula11 :1luvu:
MaryLux :1luvu:
kejt.sz :1luvu:
Korespondentka :1luvu:
Evi87 :1luvu:
gosienka82 :1luvu:
Vega013 :1luvu:
Mulesia :1luvu:
Nemi :1luvu:
Carmen201 :1luvu:
monika74 :1luvu:
Tysiek :1luvu:
AYO :1luvu:
UNS :1luvu:
sroka7 :1luvu:
kussad :1luvu:
grajda :1luvu:
Amika6 :1luvu:

Balbinka również dziękuje za oddane głosy:
lula11 :1luvu:
kejt.sz :1luvu:
Evi87 :1luvu:
gosienka82 :1luvu:
Vega013 :1luvu:
VVu :1luvu:
Carmen201 :1luvu:
marivel :1luvu:
monika74 :1luvu:
Tysiek :1luvu:
AYO :1luvu:
estela :1luvu:
kussad :1luvu:
UNS :1luvu:
AgaPap :1luvu:

Maluchy są naprawde zaskoczone wynikami, zwłaszcza, że konkurencja była silna .... każdy kot zasługuje na miano KRÓLA i KRÓLOWEJ

Jeszcze raz Ptysie dziękują - to dla nich ogromne wyróżnienie i przemiła niespodzianka

:1luvu: jasdor ...dla Ciebie szczególne podziękowania za to , że uwierzyłaś w nich i wydobyłaś na świato dzienne
:1luvu: Myszolandia , że pomogłaś w ich "odtajnieniu" : śliczny banerek, FB .... i wogóle
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie lis 13, 2011 6:48 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Gratuluję :lol: :lol: :lol: Wytypowałam zwycięzców :P
Wygrały wszystkie koty, to zabawa, świetna z resztą i czekam na następną edycję.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lis 13, 2011 7:53 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Gratuluję zwycięzcom i DZIĘKUJĘ wszystkim, którzy głosowali na Ryszarda :1luvu: :1luvu: :1luvu:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie lis 13, 2011 9:11 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy docenili nienachalną urodę Niuni :) Jestem naprawdę zaskoczona i wzruszona. Ponieważ jako takiego wątku moich kotów nie prowadzę, czasem tylko ostatnio napiszę o niej parę słów w wątku naszego Tymczasa Krzysia, pozwolę sobie wstawić tu kilka zdjęć. Cała Niunia:
Obrazek Obrazek Obrazek

No i najważniejsze. Niunia po konsultacji ze mną, postanowiła przekazać swoją wygraną dla kotów i psów z zaprzyjaźnionego Podkarpacia, a dokładnie na tarnobrzeski "Ogród św. Franciszka".
http://www.tspz.pl/ - strona nie jest aktualizowana, ale dzieje się cały czas bardzo dużo. Ponieważ brakuje domów tymczasowych, koty czekają na adopcję w lecznicowych klatkach. Więcej na ten temat dla zainteresowanych w wątku, który założyła ewar: viewtopic.php?f=13&t=118316&hilit=tarno%2A, Może niektórzy pamiętają też powódź w zeszłym roku w maju, tragedię tamtejszych zwierzaków i starania cudownych ludzi, którzy robili wszystko, żeby pomóc im wyjść z tego koszmaru: viewtopic.php?f=1&t=111501&hilit=tarnobrzeg

Bank Spółdzielczy w Tarnobrzegu (nr konta 32 9434 0002 2001 1045 6107 0001)
Tarnobrzeskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt „Ogród św. Franciszka”, proponuję dopisać np. "cele statutowe"

No i oczywiście jestem za tym, żeby na jednym konkursie się nie skończyło, w razie czego podtrzymuję chęć prowadzenia jednego z następnych wątków wyborczych ;) czy to będzie Miss i Mister jakiegoś miesiąca, czy Najpiekniejsze Koty Niepełnosprawne :)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Nie lis 13, 2011 10:01 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Urwiniu, wpisz może info o zwycięzcach do pierwszego postu? Bo chwilę się naszukałam, zanim znalazłam ;)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Nie lis 13, 2011 10:12 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

No to teraz i my oficjalnie po ogłoszeniu wyników GRATULUJEMY ZWYCIĘZCOM :piwa:

Myszka z Dużom

i cieszymy się ogromnie,ża taki konkurs zapowstał
Zapewniam,że jak będą następne,to weźmiemy udział,żeby ten grosik pomógł późniejszym beneficjentom wybranym przez kolejnych wygranych
Sama bym z chęcią którąś część "poprowadziła",ale ten zakręcony czas :( , za to jak będzie potrzebna jakaś pomoc przy prowadzeniu ja bardzo chętnie :oops:

Urwiniu :1luvu: dzieki Tobie,bo Ty podchwyciłaś pomysła,wiele kociaków może znaleźć domy a chore kociaki otrzymają pomoc jakąkolwiek

jasdor :1luvu: za to,ze właśnie maluchy wydobyłaś na to światło dzienne z radochą można je było "posłać dalej",mam nadzieję,że to pomoże w jak najszybszym czasie.Urocze maluszki znajdą wspólny kochający domek,jak mi się to marzy

animalon :1luvu: dzięki za to,że też dzięki i Tobie maluszki zaistniały i są teraz naszymi Gwiazdami :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lis 13, 2011 10:18 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Zwycięzcom serdecznie gratulujemy!!!!

Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie lis 13, 2011 10:23 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Myszolandia super zabawa :1luvu: , prawda? A i cel szczytny.

Co do beneficjeta wygranej będę się konsultować z jasdor :1luvu: :1luvu: :1luvu: od dzisiaj jest matką sukcesu 2-ch bezdomniaczków. Więc jej zdanie jest decydujące :ok: . Ja teraz muszę lecieć, będę po 14-tej :ok:
Obrazek

animalon

Post » Nie lis 13, 2011 10:25 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Szura-najmysi mama pisze:Zwycięzcom serdecznie gratulujemy!!!!

Zwycięzcy dziękują wspaniałej konkurencji ! ! !
Obrazek

animalon

Post » Nie lis 13, 2011 10:47 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Gratulacje dla zwycięzców ... Bubencjusz dziękuje za wszystkie oddane na niego głosy ... :1luvu: Pomysł był super i fajna zabawa ...

A Miszczunio nadal stanowczo domaga się następnej edycji: dla kotów urodziwych lub normalnych "inaczej" :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie lis 13, 2011 11:01 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Katia80 pisze:Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy docenili nienachalną urodę Niuni :) Jestem naprawdę zaskoczona i wzruszona. Ponieważ jako takiego wątku moich kotów nie prowadzę, czasem tylko ostatnio napiszę o niej parę słów w wątku naszego Tymczasa Krzysia, pozwolę sobie wstawić tu kilka zdjęć. Cała Niunia:
Obrazek Obrazek Obrazek

No i najważniejsze. Niunia po konsultacji ze mną, postanowiła przekazać swoją wygraną dla kotów i psów z zaprzyjaźnionego Podkarpacia, a dokładnie na tarnobrzeski "Ogród św. Franciszka".
http://www.tspz.pl/ - strona nie jest aktualizowana, ale dzieje się cały czas bardzo dużo. Ponieważ brakuje domów tymczasowych, koty czekają na adopcję w lecznicowych klatkach. Więcej na ten temat dla zainteresowanych w wątku, który założyła ewar: viewtopic.php?f=13&t=118316&hilit=tarno%2A, Może niektórzy pamiętają też powódź w zeszłym roku w maju, tragedię tamtejszych zwierzaków i starania cudownych ludzi, którzy robili wszystko, żeby pomóc im wyjść z tego koszmaru: viewtopic.php?f=1&t=111501&hilit=tarnobrzeg

Bank Spółdzielczy w Tarnobrzegu (nr konta 32 9434 0002 2001 1045 6107 0001)
Tarnobrzeskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt „Ogród św. Franciszka”, proponuję dopisać np. "cele statutowe"

Cudowna kota z niej :) Ten uśmiech :)
Czekam do poniedziałku, powinna wpłynąć jeszcze jedna wpłata i pula powinna się zwiększyć :)
Więc połowa zebranej przez nas kwoty zostanie wpłacona na powyżej wymieniony przez Miss cel :) Serdecznie dziękuje :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie lis 13, 2011 11:13 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

A przy okazji pomysłu kalendarza Miau, na Dogo ruszyła właśnie akcja może ktoś chce pomysleć nad wersją Miau ?
http://www.dogomania.pl/threads/217513-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-25.11-g-22.00-!-ZAPRASZAM!
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie lis 13, 2011 11:19 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie, którzy oddali glosy na Bazylka, Bajusię i Malgosię :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Czekam na wybory kotów niepełnosprawnych :ok:

Gratuluję zwycięzcom :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie lis 13, 2011 11:25 przez Danusia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie lis 13, 2011 11:20 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

animalon pisze:Myszolandia super zabawa :1luvu: , prawda? A i cel szczytny.

Co do beneficjeta wygranej będę się konsultować z jasdor :1luvu: :1luvu: :1luvu: od dzisiaj jest matką sukcesu 2-ch bezdomniaczków. Więc jej zdanie jest decydujące :ok: . Ja teraz muszę lecieć, będę po 14-tej :ok:

A ja się wetnę ( nie pytana ) z podpowiedzią .
Jeśli beneficjentem nie może być sam Ptyś ( a to byłoby chyba najlepsze rozwiązanie ), to powinna nim być Balbinka.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]