MIKUŚ pisze:Wydawało mi się, że Ola prosiła by nie przeszkadzać podziękowaniami za oddane głosy.

Będzie trudniej wszystko zliczyć. Przepraszamy.
Basiu, owszem, ale jesli juz nie moga sie powstrzymac od podziekowan, to tak jak napisala Karolek(ona)-bez cytowania glosow, bo wlasnie to najbardziej mnie myli, bo nie wiem, czy glos tej osoby liczylam juz czy nie, czy nie liczylam wiecej razy... Owszem, idelanie by bylo, jakby poczekali nawet z takimi podziekowaniami do zakonczenia bazarku, ale nie bede sie o to czepiac, bo bez cytowania glosow jest to naprawde maly drobiazg i jestem w stanie przymnknac na to oko. Najwazniejsze wlasnie, ze nie cytuja glosow.
Tak wiec dziekuje bardzo, ze sie do tej mojej prosby dostosowaliscie chociaz tak.

KITA-RZESZOW - z calym szacunkiem, ale zasady sa bardzo proste i czytelne. Jesli ktos mial watpliwosci i nie rozumial tego to wszystko bylo juz wielokrotnie wyjasniane. Z reszta:
4. Głosujemy przyznając punkty od 1 do 3 na 3 wybranych kandydatów i 3 wybrane kandydatki. (przyznajemy punkty, nie miejsca!)
5. Bardzo proszę o podawanie WSZYSTKICH wytypowanych w 1 poście pisząc:
KANDYDATKI:
1.
2.
3.
KANDYDACI:
1.
2.
3.
gdzie każda cyfra odpowiada ilości przyznanym punktom.
jest napisane wyraznie. Jesli nie zrozumialas tego lub nie przeczytalas dokladnie zasad-nie miej do nikogo pretensji. Kazdy kto mial watpliwosci pisal i pytal o wszystko. Wielokrotnie pytano o to samo. Poza tym to tylko zabawa, a kazdy glosuje wg swojego uznania. Nie oznacza to, ze tylko miss i mister sa piekne a reszta kotow juz nie, bo kazdy kot jest piekny, kazdy ma w sobie cos niepowtarzalnego, co go czyni pieknym. Najwazniejsze jest jednak to, ze kazdy kot dla swojego czlowieka jest najpiekniejszym na swiecie, chocby nie wiem jakie pieknosci sie pojawialy. I tylko to w zasadzie sie liczy. Cala reszta to tylko zabawa.