Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw lut 23, 2012 10:49 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Wydawało mi się, że Ola prosiła by nie przeszkadzać podziękowaniami za oddane głosy. :wink: Będzie trudniej wszystko zliczyć. Przepraszamy.

Ale skoro wszyscy dziękują to i My podziękujemy za każdy punkcić dla Naszej Dorotki. Malutkiej dziewczynki która cudem żyje, jako 7 tygodniowe kocię trafiła do Kociej Przystani z ciężkim zapaleniem płuc. Dalece posuniety koci katar owrzodził w kilku miejscach gałkę oczną -straciła oczko, groziła jej utrata wzroku na tym które zostało :( Na szczęście udało się, dzięki zbiórce pieniążków na konsultację we Wrocławiu u okulisty, uzbierać odpowiedniego pieniążka.
Dziś Dorotka widzi i osobiście zawiozłam Panienke do Rzeszowa gdzie ma najwspanialszy domek jaki mogliśmy sobie dla Niej wymarzyć.
MIKUŚ

Post » Czw lut 23, 2012 10:53 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

tutaj głównie chdozi o nie cytowanie głosów zeby podziękowac bo wtedy sie myli i mozna 2 razy policzyc albo wcale
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw lut 23, 2012 13:06 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Oliweczka bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lut 23, 2012 13:15 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Kot Merlok dziękuje za zauważenie go wśród tylu przystojniaków :wink: :kotek:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Czw lut 23, 2012 13:26 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Mjeczysław Naczelnik dziękuje za głosy i przedstawia "pierwowzór" swojego imienia :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=EnV66y8s3y4
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lut 23, 2012 13:51 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

No to głosujmy:

Miss
1 punkt - Buba nr 14 słodyczka :1luvu:
2 punkty - Myszka nr 5 za całusa :1luvu:
3 punkty - Uszatka nr 10 moja najsłodsza najmilsza najprzytulaśniejsza księżniczka :1luvu:

Mister
1 punkt TygRyszard nr 15 za miłość do jednej jedynej :1luvu:
2 punkty ToiToi nr 13 łapeczka wyciągnięta: "kochaj mnie, kochaj!" :1luvu:
3 punkty Badylek nr 17 ach, ten brzuś -tylko całować :1luvu:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw lut 23, 2012 14:14 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Dziękuję :oops: :oops: :oops:
Badylek zawstydzony
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Czw lut 23, 2012 14:18 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

caldien pisze:Dziękuję :oops: :oops: :oops:
Badylek zawstydzony

Badulku, nie wstydź się!
Z takiego brzusia powinieneś być dumny :lol:

Z racji posiadania kota z kropką na brzuszku, stałam się brzusiofetyszystką :ryk:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw lut 23, 2012 15:56 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Milusia bardzo dziękuje za głosy :1luvu: .

Wybór bardzo trudny, ale ...

Panienki :

3. Yoda od Kociamysza nr 23
2. Nika od Kingusiak nr 6 ( to serduszko to mistrzostwo świata :mrgreen: )
1. Buba od Dinzoo nr 14

Panowie :

3. Merlok od Merlok nr 8
2. Krzykacz od Kiche_Wilczyca nr 6
1. Miejczysław Naczejnik od Gibutkowa nr 9

:ok: :ok:

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Czw lut 23, 2012 17:15 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

a ja tak :D
miss
1pkt Biełka
2pkt Sasanka
3pkt Yoda

mister
1pkt Klimek
2pkt ToiToi
3pkt Mieczyslaw
WSZYSTKIE PIĘKNE :kotek:
krynia08

Post » Czw lut 23, 2012 17:55 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

MIKUŚ pisze:Wydawało mi się, że Ola prosiła by nie przeszkadzać podziękowaniami za oddane głosy. :wink: Będzie trudniej wszystko zliczyć. Przepraszamy.

Basiu, owszem, ale jesli juz nie moga sie powstrzymac od podziekowan, to tak jak napisala Karolek(ona)-bez cytowania glosow, bo wlasnie to najbardziej mnie myli, bo nie wiem, czy glos tej osoby liczylam juz czy nie, czy nie liczylam wiecej razy... Owszem, idelanie by bylo, jakby poczekali nawet z takimi podziekowaniami do zakonczenia bazarku, ale nie bede sie o to czepiac, bo bez cytowania glosow jest to naprawde maly drobiazg i jestem w stanie przymnknac na to oko. Najwazniejsze wlasnie, ze nie cytuja glosow.
Tak wiec dziekuje bardzo, ze sie do tej mojej prosby dostosowaliscie chociaz tak. :ok:

KITA-RZESZOW - z calym szacunkiem, ale zasady sa bardzo proste i czytelne. Jesli ktos mial watpliwosci i nie rozumial tego to wszystko bylo juz wielokrotnie wyjasniane. Z reszta:

4. Głosujemy przyznając punkty od 1 do 3 na 3 wybranych kandydatów i 3 wybrane kandydatki. (przyznajemy punkty, nie miejsca!)

5. Bardzo proszę o podawanie WSZYSTKICH wytypowanych w 1 poście pisząc:
KANDYDATKI:
1.
2.
3.
KANDYDACI:
1.
2.
3.

gdzie każda cyfra odpowiada ilości przyznanym punktom.

jest napisane wyraznie. Jesli nie zrozumialas tego lub nie przeczytalas dokladnie zasad-nie miej do nikogo pretensji. Kazdy kto mial watpliwosci pisal i pytal o wszystko. Wielokrotnie pytano o to samo. Poza tym to tylko zabawa, a kazdy glosuje wg swojego uznania. Nie oznacza to, ze tylko miss i mister sa piekne a reszta kotow juz nie, bo kazdy kot jest piekny, kazdy ma w sobie cos niepowtarzalnego, co go czyni pieknym. Najwazniejsze jest jednak to, ze kazdy kot dla swojego czlowieka jest najpiekniejszym na swiecie, chocby nie wiem jakie pieknosci sie pojawialy. I tylko to w zasadzie sie liczy. Cala reszta to tylko zabawa.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lut 23, 2012 17:57 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Pora na moje głosy:

Misski:
1 punkt - Mila od karola7 - ślicznota :)
2 punkty - Nila od #MAGDA# - co za szpagat :mrgreen:
3 punkty - Oliwka od vega013 - za to tulenie, mizianie i kolory!

Mister:
1 punkt - 23 Biały Olaf, bo wątek czytam i wiem jak on Azję kocha :1luvu:
2 punkty - 20 Paputek słodziak :1luvu:
3 punkty - 26 Miszcz Kropek - on już wie za co :mrgreen:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Czw lut 23, 2012 18:33 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Gdyby Olaf swoim małym łepkiem ogarniał ten konkurs, na pewno sam by podziękował, a teraz ja dziękuję w jego imieniu.
Mam pytanie techniczne, ja go zgłosiłam, ale przebywa w domu tymczasowym mata Hari, która z nas nie może na niego glosować?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Czw lut 23, 2012 19:10 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

zadna...

on jest po czesci Twoj, skoro go zglosilas. Tymczasowa Duza tym bardziej nie moze, jako ze to jej podopieczny.

o ile pamietam gdzies te kwestie wyjasnialam, ale nie pamietam gdzie, nie moge tego teraz odnalezc :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lut 23, 2012 19:37 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

O a ja bym powiedziała że "kociomstwo" jest tylko tego pod czyją opieką się znajduje.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]