Będę wdzięczna za pomoc

Edit:
II Tom już mam dziękuję
Moderator: Moderatorzy
Marcellina pisze:Hala Mirowska w Warszawie. Stoisko gdzieś, kędyś. Dwa woreczki dostałam pocztą w prezencie.
Przyprawy w zwykłych foliowych woreczkach. Opis składu nikły. Widoczna na białej, papierowej etykietce data ważności.
Poprosiłabym:
Pieprz cytrynowy-2 szt., Przyprawa do ryb-2 szt. Jeśli ktoś wie, gdzie szukać, to etykietkę też mam.
Wpłata na koci cel wskazany przez Kupca Mirowskiego i celowe konto bankowe.
Wdzięczna. M.
Rooda pisze:mogę podpowiedzieć-sprzedawca Skworcu(na allegro i ma swoją stronę) na bardzo dobry pieprz cytrynowy, dużo lepszy niż te dostępne w sklepach kamisów i innych . do ryb chyba też widzialam, ale nie testowałam.
Marcellina pisze:Rooda pisze:mogę podpowiedzieć-sprzedawca Skworcu(na allegro i ma swoją stronę) na bardzo dobry pieprz cytrynowy, dużo lepszy niż te dostępne w sklepach kamisów i innych . do ryb chyba też widzialam, ale nie testowałam.
Wiem, bo też kupuję u Skworcu-dobra jakość, przyzwoita cena![]()
Ale tym razem chodzi mi o przyprawy z Hali Mirowskiej. Nie ma (o dziwo!) nazwy producenta na etykietce, więc nie mogę "powęszyć" po Allegro i Necie. Kilka woreczków dostałam w prezencie. Właśnie się kończąNie wypada się przymawiać
a i koty będą mogły skorzystać
Zireael666 pisze:pozwolę sobie przypomnieć, że poszukuję Histologii Zwierząt J. Kuryszki i J. Zarzyckiego
Zireael666 pisze:Zaktualizuję swój post o skrawkach tkanin: teraz potrzebuję jedynie skórek (naturalnej/eko/ładnej sztucznej), od wymiarów 5x5 cm, w kolorach naturalnych i beże - brązy, khaki, inne zielenie stonowane, piaskowe kolory..
ma ktoś może na zbyciu?
RatMaga pisze:Chętnie odkupię lub przyjmę (za wpłatą na wskazany cel koci) II i III tom "Rozlewiska" Kalicińskiej.
dagmara-olga pisze:bardzo duży pen drive - jak największy - 16 lub 32 GB KUPIĘ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości