Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon lut 20, 2012 19:13 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Myszolandia pisze:Kasia nie zapominaj ode mnie ful buziaków sprzedać Papuciowi :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:D
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon lut 20, 2012 19:16 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Kociara82 pisze:
no bo ja staje na glowie, zeby wam dogodzic a jeszcze marudzicie no...

czyli sądząc teraz po Twoim poście śmiem twierdzić,ze dojrazłaś te ikonki

kamari pisze:Ładna mi zabawa, kiedy trzeba wybrać jednego (czy nawet trójkę) spośród samych piękności :mrgreen: :wink:

i nie traktujesz to jako marudzenie - i git ,prawidłowo :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lut 20, 2012 19:27 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Panie:
1pkt - 6Nika od kingusiak
2pkt-7 Mila od karola7
3pkt.-14 Buba od dinzoo

Panowie:
1pkt-18 Belfast od puszatek
2pkt.-Sewerino od ilgatoo ( te koty aż emanują czułością:)
3pkt-Toi Toi od agatka 13 ( nie tyle kot robi wrażenie co fajne ujęcie:)

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon lut 20, 2012 19:32 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Myszolandia pisze:
Kociara82 pisze:
no bo ja staje na glowie, zeby wam dogodzic a jeszcze marudzicie no...

czyli sądząc teraz po Twoim poście śmiem twierdzić,ze dojrazłaś te ikonki

kamari pisze:Ładna mi zabawa, kiedy trzeba wybrać jednego (czy nawet trójkę) spośród samych piękności :mrgreen: :wink:

i nie traktujesz to jako marudzenie - i git ,prawidłowo :ok:

no bo, kurna, sis, im bardziej sie staram wam dogodzic tym bardziej marudzicie :roll: Wiedzialam, ze tak bedzie: dac wam palec, bedziecie chcieli cala reke... :roll: Za bardzo was, kurka wodna rozpiescilam :ryk: 8) :twisted:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 20, 2012 19:46 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

ajtam,ajtam,marudzisz :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lut 20, 2012 20:19 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Wszystkie piękności, ale wybierać trzeba 8)
Panie:
3 pkt - Uszatka nr 10
2 pkt - Bella nr 2
1 pkt - Buba nr 14
Panowie:
3 pkt - Wampir nr 28
2 pkt - Toi-toi nr 13
1 pkt - Toffik nr 30
Ostatnio edytowano Wto lut 21, 2012 7:51 przez Fanszeta, łącznie edytowano 2 razy
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pon lut 20, 2012 20:23 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

pora i na mnie.... ale jak zawsze przed glosowaniem slowo wstepne:

Rysia :1luvu: Jestes przesliczna kicia, chetnie bym sie w Ciebie wtulila jak tak spisz slodko brzusiem do gory :1luvu:

Bella :1luvu: cudna jestes, faktycznie BELLA :1luvu: Kiedy pierwszy raz zobaczylam te fotke i Twoj pysio... Jakbym widziala malenka Emi, ktora odeszla za TM w grudniu zeszlego roku...

Gabrynia :1luvu: nie tylko piekna tygrysia ale i bardzo madra koteczka :) Ta fotka mie rozczulila :1luvu:

Oliwka... :1luvu: brak mi slow :1luvu: nieziemsko piekna i ta opiekunczosc wobec innych kotow... :1luvu:

Myszka :1luvu: Podbilas moje serce, kiciu droga juz wtedy, gdy po raz pierwszy weszlam na Twoj watek. Twoja milosc do Duzych i ich milosc do Ciebie... Zawsze bede innym stawiala to za wzor :1luvu:

Nika :1luvu: Ja tez uwielbiam takie kocie czulosci :1luvu: A to serduszko na lapce wymiata :1luvu:

Mila :1luvu: Troszke mi z wygladu przypominasz Maniusia, mojego kociego chrzesniaka. :1luvu: Jestes cudna, slodka... :1luvu: Wspaniala :1luvu:

Mysia :1luvu: lepszej opiekunki brat na pewno nie mogl sobie wymarzyc :1luvu:

Nila :1luvu: coz za obledne umaszczenie :1luvu: slodycz sama w sobie :1luvu:

Usia :1luvu: Dalas nadzieje innym kotkom z FIV+, ze jednak ktos moze je pokochac, ze one tez moga byc szczesliwe tak jak Ty :1luvu:

Krulik :1luvu: Ten pyszczek bym chetnie ucalowala :1luvu: Nie sposob sie oprzec :1luvu:

Bajka :1luvu: niesamowicie piekna, troskliwa i opiekuncza :1luvu:

Szpilka :1luvu: rozkoszny bezcenny skarb :1luvu:

Buba :1luvu: Czekoladko :1luvu: Chyba sie zakochalam :oops:

(Ży)Rafa :1luvu: lamaczka welu cioteczkowych serc :1luvu: A za to czuwanie nad bezpiecznym snem malego czlowieka nalezy Ci sie ogromny buziak :1luvu:

Biełka :1luvu: obledna, slodka, do schrupania wraz z rodzenstwem :1luvu:

Kisia :1luvu: Urocza, poprostu rozbrajajaco urocza :1luvu:

Mania :1luvu: rozbroilas mnie ta pozycja :1luvu:

Figusia :1luvu: mala czarna slodycz... wkradajaca sie w moje serce...

Pixi :1luvu: przepiekna, przeslodka, przerozkoszna, przekochana...

Melusia :1luvu: to sie nazywa wielka milosc, tak trzymaj :ok:

Dorotka :1luvu: najlepszy przykad, ze kalectwo to nie wyrok, i wcale uroku osobistego i slodyczy kotu nie odbiera :1luvu: do zacalowania :1luvu:

Yoda :1luvu: przepieknie umaszczona, przesliczna, slodycz nad slodyczami... Ta spiaca kuleczka w aucie :1luvu: a te oczy.... :love: :1luvu: Buziam Twoj cudny pysio :1luvu:

Sasanka :1luvu: bardzo podoba mi sie to imie, jest slodkie samo w sobie do slodkiej kici pasuje idealnie :) Cudna, slodka... do zakochania :1luvu:

Ruda :1luvu: najslitasniejsze foto to to na parapecie :ok:

Misia :1luvu: taka fajna, puchata, mruczaca podusia :1luvu:

Filunio :1luvu: Twoja czulosc i opiekunczosc wobec innych kotow mnie rozbraja :1luvu: A to ostatnie foto kocham :1luvu:

Pancus :1luvu: Foto serenada dla Oliwki wymiata :1luvu: :ryk: Ty moj romantyku :1luvu:

Wedelek :1luvu: slodki, bo czarny, slodki pod wzgledem charakteru, slodkie imie... :1luvu: Kocham wedlowska czekolade i kocham tego kotka :1luvu:

Lepek :1luvu: moglabym non stop patrzec na ten slodki widok, jak sie wtulaja w siebie z Rubenem :1luvu:

Rumcajs :1luvu: Piekny czarnulek :1luvu: Tylko pewnie zdjecie nie oddaje tej prawdziwej slodyczy, ale nie szkodzi, jestes slitasny sam w sobie :1luvu:

Krzykacz :1luvu: jaka szczesliwie zakociana para :1luvu: Przeslitasny widok :1luvu:

Badylek :1luvu: taka pozycja zachecasz, by sie w Ciebie wtulic :1luvu: Jestes badzo madrym i slicznym kotkiem :1luvu: Slitasnemu kiciusiowi stos przeslitasnych buziakow sle :1luvu:

Merlok :1luvu: rozbroiles mnie przystojniaku :1luvu:

Mjeczyslaw :1luvu: minka groznego kotka, a mimo to slodki tygrysek :1luvu: Buziaczki Ci przesylam :1luvu:

Kajko :1luvu: najbardziej mnie rozbroil twoj 2 kolorowy pyszczek :1luvu: nioczym deser czekoladowy z bita smietana :1luvu:

Kokosz :1luvu: jak slodko spi.... :1luvu: ciiii... nie budzmy koteczka :1luvu:

Kilek :1luvu: zywy pluszak wrod innych pluszakow :1luvu:

ToiToi :1luvu: slicznotek i slodziak sam w sobie, jemu nic nie trzeba wiecej, jest slitasny bez watpienia :1luvu:

Klimek :1luvu: ja tez chce takiego buziaka :1luvu:

TygRyszard :1luvu: Tygrys o wrazliwym sercu :1luvu: i to jest bardzo slitasne :1luvu:

Kubuś :1luvu: cudnie jest patrzec na taka milosc, to jest najslitasniejszy widok na swiecie :1luvu: Cudna ta Twoja Kisia :1luvu:

Kropek :1luvu: pyszczek w pyszczek, lepek w lepek... :1luvu: :1luvu: :1luvu: rozbrajajace :1luvu:

Belfast :1luvu: Prawdziwy misio z Ciebie :1luvu: Milutki, slodki, nic tylko Cie miziac i tulic i calowac... :1luvu:

sw.Dziadeusz :1luvu: Za to, ze jestes Patronem Bezdomnych Kotow powinienes medal dostac :1luvu: A za troskliwa opieke nad kocietami Duza powinna Cie ozlocic, bo taki kocur to skarb :1luvu:

Paputek :1luvu: slodziak do schrupania :1luvu:

Rys :1luvu: ta pozycja w serduszko :1luvu: :1luvu:

Sewerino :1luvu: cudnie widziec tak szczesliwie zakochanego kotka :1luvu:

Olaf :1luvu: fota nr.3-lepek przy lepeczku... :1luvu: :1luvu: nie wiem, co powiedziec, tylko wzdycham och i ach :1luvu:

Gucio :1luvu: pochwalisz sie nam do kogo tak zapalales miloscia? bo razem wygladacie przeuroczo :1luvu:

Puc :1luvu: filmik wymiata, ze brak mi slow :1luvu:

Miszczu :1luvu: wariat jestes, ale i tak Cie lubie :) Ciesze sie, ze mialam kiedys okazje Cie poznac osobiscie :1luvu: Fotka z jezorkiem wymiata :1luvu:

Ilicz :1luvu: ten widok powala calkowicie, tyle czulosci.... :1luvu:
tylko ze dwie na jednego to banda lysego :ryk:

Wampir :1luvu: rozbroiles mnie calkowicie tym prezentem w kuwecie :1luvu:

Gutek :1luvu: kazda pozycja to propozcja... by kociastego zacalowac i zamiziac :1luvu:

Tofik :1luvu: przeslodki pyszczek :1luvu:

Garfield :1luvu: i Ciebie to dotyczy rowniez :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lut 20, 2012 20:24 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Fanszeta pisze:Wszystkie piękności, ale wybierać trzeba 8)
Panie:
3 pkt - Uszatka nr 10
2 pkt - Bella nr 2
3 pkt - Buba nr 14
Panowie:
3 pkt - Wampir nr 28
2 pkt - Toi-toi nr 13
3 pkt - Toffik nr 30

:?: :?: :?:
dwa razy po 3 punkty? Prosze o poprawienie swojego glosowania

Kociara82

Post » Pon lut 20, 2012 20:31 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Kociara82 pisze:pora i na mnie.... ale jak zawsze przed glosowaniem slowo wstepne:

Rysia :1luvu: Jestes przesliczna kicia, chetnie bym sie w Ciebie wtulila jak tak spisz slodko brzusiem do gory :1luvu:

Bella :1luvu: cudna jestes, faktycznie BELLA :1luvu: Kiedy pierwszy raz zobaczylam te fotke i Twoj pysio... Jakbym widziala malenka Emi, ktora odeszla za TM w grudniu zeszlego roku...

Gabrynia :1luvu: nie tylko piekna tygrysia ale i bardzo madra koteczka :) Ta fotka mie rozczulila :1luvu:

Oliwka... :1luvu: brak mi slow :1luvu: nieziemsko piekna i ta opiekunczosc wobec innych kotow... :1luvu:

Myszka :1luvu: Podbilas moje serce, kiciu droga juz wtedy, gdy po raz pierwszy weszlam na Twoj watek. Twoja milosc do Duzych i ich milosc do Ciebie... Zawsze bede innym stawiala to za wzor :1luvu:

Nika :1luvu: Ja tez uwielbiam takie kocie czulosci :1luvu: A to serduszko na lapce wymiata :1luvu:

Mila :1luvu: Troszke mi z wygladu przypominasz Maniusia, mojego kociego chrzesniaka. :1luvu: Jestes cudna, slodka... :1luvu: Wspaniala :1luvu:

Mysia :1luvu: lepszej opiekunki brat na pewno nie mogl sobie wymarzyc :1luvu:

Nila :1luvu: coz za obledne umaszczenie :1luvu: slodycz sama w sobie :1luvu:

Usia :1luvu: Dalas nadzieje innym kotkom z FIV+, ze jednak ktos moze je pokochac, ze one tez moga byc szczesliwe tak jak Ty :1luvu:

Krulik :1luvu: Ten pyszczek bym chetnie ucalowala :1luvu: Nie sposob sie oprzec :1luvu:

Bajka :1luvu: niesamowicie piekna, troskliwa i opiekuncza :1luvu:

Szpilka :1luvu: rozkoszny bezcenny skarb :1luvu:

Buba :1luvu: Czekoladko :1luvu: Chyba sie zakochalam :oops:

(Ży)Rafa :1luvu: lamaczka welu cioteczkowych serc :1luvu: A za to czuwanie nad bezpiecznym snem malego czlowieka nalezy Ci sie ogromny buziak :1luvu:

Biełka :1luvu: obledna, slodka, do schrupania wraz z rodzenstwem :1luvu:

Kisia :1luvu: Urocza, poprostu rozbrajajaco urocza :1luvu:

Mania :1luvu: rozbroilas mnie ta pozycja :1luvu:

Figusia :1luvu: mala czarna slodycz... wkradajaca sie w moje serce...

Pixi :1luvu: przepiekna, przeslodka, przerozkoszna, przekochana...

Melusia :1luvu: to sie nazywa wielka milosc, tak trzymaj :ok:

Dorotka :1luvu: najlepszy przykad, ze kalectwo to nie wyrok, i wcale uroku osobistego i slodyczy kotu nie odbiera :1luvu: do zacalowania :1luvu:

Yoda :1luvu: przepieknie umaszczona, przesliczna, slodycz nad slodyczami... Ta spiaca kuleczka w aucie :1luvu: a te oczy.... :love: :1luvu: Buziam Twoj cudny pysio :1luvu:

Sasanka :1luvu: bardzo podoba mi sie to imie, jest slodkie samo w sobie do slodkiej kici pasuje idealnie :) Cudna, slodka... do zakochania :1luvu:

Ruda :1luvu: najslitasniejsze foto to to na parapecie :ok:

Misia :1luvu: taka fajna, puchata, mruczaca podusia :1luvu:

Filunio :1luvu: Twoja czulosc i opiekunczosc wobec innych kotow mnie rozbraja :1luvu: A to ostatnie foto kocham :1luvu:

Pancus :1luvu: Foto serenada dla Oliwki wymiata :1luvu: :ryk: Ty moj romantyku :1luvu:

Wedelek :1luvu: slodki, bo czarny, slodki pod wzgledem charakteru, slodkie imie... :1luvu: Kocham wedlowska czekolade i kocham tego kotka :1luvu:

Lepek :1luvu: moglabym non stop patrzec na ten slodki widok, jak sie wtulaja w siebie z Rubenem :1luvu:

Rumcajs :1luvu: Piekny czarnulek :1luvu: Tylko pewnie zdjecie nie oddaje tej prawdziwej slodyczy, ale nie szkodzi, jestes slitasny sam w sobie :1luvu:

Krzykacz :1luvu: jaka szczesliwie zakociana para :1luvu: Przeslitasny widok :1luvu:

Badylek :1luvu: taka pozycja zachecasz, by sie w Ciebie wtulic :1luvu: Jestes badzo madrym i slicznym kotkiem :1luvu: Slitasnemu kiciusiowi stos przeslitasnych buziakow sle :1luvu:

Merlok :1luvu: rozbroiles mnie przystojniaku :1luvu:

Mjeczyslaw :1luvu: minka groznego kotka, a mimo to slodki tygrysek :1luvu: Buziaczki Ci przesylam :1luvu:

Kajko :1luvu: najbardziej mnie rozbroil twoj 2 kolorowy pyszczek :1luvu: nioczym deser czekoladowy z bita smietana :1luvu:

Kokosz :1luvu: jak slodko spi.... :1luvu: ciiii... nie budzmy koteczka :1luvu:

Kilek :1luvu: zywy pluszak wrod innych pluszakow :1luvu:

ToiToi :1luvu: slicznotek i slodziak sam w sobie, jemu nic nie trzeba wiecej, jest slitasny bez watpienia :1luvu:

Klimek :1luvu: ja tez chce takiego buziaka :1luvu:

TygRyszard :1luvu: Tygrys o wrazliwym sercu :1luvu: i to jest bardzo slitasne :1luvu:

Kubuś :1luvu: cudnie jest patrzec na taka milosc, to jest najslitasniejszy widok na swiecie :1luvu: Cudna ta Twoja Kisia :1luvu:

Kropek :1luvu: pyszczek w pyszczek, lepek w lepek... :1luvu: :1luvu: :1luvu: rozbrajajace :1luvu:

Belfast :1luvu: Prawdziwy misio z Ciebie :1luvu: Milutki, slodki, nic tylko Cie miziac i tulic i calowac... :1luvu:

sw.Dziadeusz :1luvu: Za to, ze jestes Patronem Bezdomnych Kotow powinienes medal dostac :1luvu: A za troskliwa opieke nad kocietami Duza powinna Cie ozlocic, bo taki kocur to skarb :1luvu:

Paputek :1luvu: slodziak do schrupania :1luvu:

Rys :1luvu: ta pozycja w serduszko :1luvu: :1luvu:

Sewerino :1luvu: cudnie widziec tak szczesliwie zakochanego kotka :1luvu:

Olaf :1luvu: fota nr.3-lepek przy lepeczku... :1luvu: :1luvu: nie wiem, co powiedziec, tylko wzdycham och i ach :1luvu:

Gucio :1luvu: pochwalisz sie nam do kogo tak zapalales miloscia? bo razem wygladacie przeuroczo :1luvu:

Puc :1luvu: filmik wymiata, ze brak mi slow :1luvu:

Miszczu :1luvu: wariat jestes, ale i tak Cie lubie :) Ciesze sie, ze mialam kiedys okazje Cie poznac osobiscie :1luvu: Fotka z jezorkiem wymiata :1luvu:

Ilicz :1luvu: ten widok powala calkowicie, tyle czulosci.... :1luvu:
tylko ze dwie na jednego to banda lysego :ryk:

Wampir :1luvu: rozbroiles mnie calkowicie tym prezentem w kuwecie :1luvu:

Gutek :1luvu: kazda pozycja to propozcja... by kociastego zacalowac i zamiziac :1luvu:

Tofik :1luvu: przeslodki pyszczek :1luvu:

Garfield :1luvu: i Ciebie to dotyczy rowniez :1luvu:

Uszatka i ToiToi dziękują za piekne słowa o nich :kotek: Też mamy nadzieję, że ludzie przestana bać się adoptować Fivki. Bo to są takie słodkie, wyjątkowe kotki! :D
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Pon lut 20, 2012 20:34 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

mmmrrraaauuu :1luvu: :1luvu: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Myszka zarumieniona po same łapki
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lut 20, 2012 20:37 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

z pewnoscia wyroznienie nalezy sie dla:
Gabryni od bozeny640 :1luvu: ma w sobie "to cos" :ok:
Niki od kingusiak za zasypywanie Duzej czulosciami i rozkoszne serduszko na lapce :1luvu:
Biełki za niesamowicie cudne umaszczenie :1luvu:
Figusi za wradanie sie w moje serce bez pytania :ryk: Kota mnie nie zna, a doskonale wie, jak zrobic dla siebie uzytek z mojej slabosci do czarnych kotow :1luvu:
a szczegolnie dla Nili... Patrzac na Ciebie sila rzeczy widze Emi[*], to tak, jakby ona dala mi znac, ze u niej wszystko ok, ze jest z nami.
Yody za caloksztalt, cudne umaszczenie i te oczy :1luvu: ach.... :1luvu:
dla
Pucia :1luvu: za powalajace czulosci na filmiku :1luvu:
Belfascika :1luvu: masz w sobie "to cos" kotenku :1luvu:
Badylka :1luvu: niezwykly kocio pod wieloma wzgledami :1luvu:
Filunia :1luvu: za ostatnie foto, w ktorym sie zakochalam :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lut 20, 2012 20:48 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

a my zagladamy i pieknie-Wszystkim sie kłaniamy.

scorpio133

Od: Pt sty 27, 2012 15:18

Post » Pon lut 20, 2012 20:51 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

moje głosy:

Misski
3 punkty Mysia od Myszolandia
nie moglam wybrac inaczej, kocham Mysie za wszystko :1luvu:

2 punkty Buba od dinzoo
zwyciezyla moja mega slabosc do czarniedelek :1luvu: Czekoladko
:1luvu:
1 punkt dla Oliwki od Vega013
- tak w zasadzie gdybym mogla przyznac tyle samo punktow kilku kandydatkom to Oliwka tez dostalaby 2 punkty. Za caloksztalt, dobre kocie serduszko :1luvu:

Misterzy
3 punkty - Wedelek od Vega013
:1luvu: moja kocia milosc, moje czarnidelko ukochane, moja najslodsza kocia czekoladka :1luvu:
2 punkty Paputek od katarzyna1207
- maly rozkoszniaczek, slodziaczek, ktoremu nie sposob sie oprzec
1 punkt Pancuś od Vega013
za milosna serenade dla Oliwki i zachwycona Oliwke :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lut 20, 2012 20:57 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Miss
3. Myszka nr 5
2. Gabrynia nr 3
1. Biełka nr 16

Mister
3. Krzykacz nr 6
2. Ilicz nr 27
1. Kajko nr 10
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto lut 21, 2012 0:01 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Oliwunia, Filunio, Pancuś i Wedelek serdecznie dziękują :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia][następna]