A ja biedronki nie dostałam za to cudnego jeża i mysz ale w najbliższym czasie muszę zamówić bo mi córcia głowę suszy że by miała do przedszkola do torebki dopiętą heheeh obecnie wśród dziewczynek nie ma mody na worki na buty ale torebki na buty
A w następnym bazarku - może ja będę dziergać myszki dla misterów - powiedzmy, że w lutowym
jesli ktos jeszcze nie zaglosowal w konkursie na miss i mistera niepelnosprawnych-moze to jeszcze zrobic. Glosowanie konczy sie dzis o polnocy czasu forumowego. Zdazycie. Jutro podliczenie glosow i przygotowanie konkursu lutowego
Obrazek do Dagmary -Olgi nie doszedł. Wyslalam zwyklym i nie mam potwierdzenia nadania Ale jeśli dzisiaj mi poda adres o co bardzo proszę (bo nie zapisałam, napisałam do niej PW), to juro rano wyśle inny obrazek.I poproszę o adres drugiego mistera.
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!
ha, ja kiedys podobna sytuacje mialam: raz nie doszlo ode mnie wyslane raz do mnie nie doszlo wyslane od kogos. od tej pory tylko i wylacznie polecony wchodzi w gre.
prosze sobie zalatwiac wszystko miedzy soba na pw, ja ten watek zamykam, zeby nie bylo balaganu.