Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt gru 27, 2024 11:05 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

W TEN OTO SPOSÓB DOBRNĘLIŚMY DO KOŃCA. :D :201494 :201494 :201494

Dziękuję Wam :1luvu: Dziewczyny Kochane. :1luvu: Dajcie znać jak zapachy dotrą.

Gutek proszę o zrobienie kodu.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt gru 27, 2024 11:43 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

Dam znać na pewno, ostatnie zakupy były mega udane, idealnie trafione. Teraz bardziej z ciekawości poznania czegoś innego. Fiołki i czekoladę uwielbiam :1luvu:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pt gru 27, 2024 12:09 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

SabaS pisze:Dam znać na pewno, ostatnie zakupy były mega udane, idealnie trafione. Teraz bardziej z ciekawości poznania czegoś innego. Fiołki i czekoladę uwielbiam :1luvu:

Super :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Pt gru 27, 2024 15:54 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

iza71koty pisze:

Nie umiem robić kodów, ale przelałam tyle, że spokojnie wystarczy na opłacenie przesyłki. Podam adres na priv.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pt gru 27, 2024 16:39 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

Gutek pisze:
iza71koty pisze:

Nie umiem robić kodów, ale przelałam tyle, że spokojnie wystarczy na opłacenie przesyłki. Podam adres na priv.

Oj to ja żle zrozumiałam pw. :oops: Proszę wyślij mi adres. :P

iza71koty

Post » Pon gru 30, 2024 11:59 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

Dziewczyny czy paczki docierają do Was?

iza71koty

Post » Pon gru 30, 2024 16:34 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

Ja na razie nie mam info, ale nie spieszy mi się.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Post » Pon gru 30, 2024 19:58 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

odebrałam.thx
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Pon gru 30, 2024 21:28 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

Do mnie dotarło info, że wysłana. Dam znać jak dowiozą.

Necz

Od: Nie wrz 03, 2006 11:06

Post » Wto gru 31, 2024 6:28 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

Dostałam info, że paczka już do odbioru 8O nigdy kurier nie był tak wcześnie. Odbiorę po pracy :)
Edit: dziękuję za dodatek, naprawdę niepotrzebnie Iza. A teraz o samych zapachach, czekolada cudna na zimę, delikatna, nie przytłaczająca, ale wybija się spośród innych zapachów. Teraz tylko śniegu i mrozu brak :) ale na pewno przyjrzę się innnym zapachom z tej serii. Fiołek początkowo mega mocny pudrowy, ale potem łagodnieje, wydaje się być dość trwały. Intrygujący, bo do tej pory za pudrem nie przepadałam. Powinniśmy się polubić. :1luvu: dziękuję jeszcze raz.
Życzę szczęśliwego Nowego Roku w zdrowiu, radości i z wiarą w lepsze jutro.

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Wto gru 31, 2024 20:04 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

Ja paczkę z Ange Ou Demon odebrałam parę godzin temu, ale dopiero teraz znalazłam czas na napisanie. Zapach fajny, bardziej anielski niż demoniczny, bo mocno słodki, co mi akurat nie przeszkadza, bo lubię słodkie. Po jakimś czasie czuć w tej słodyczy tak jakby nutkę ziołową. Ogólnie raczej na jesień - zimę. Psikać trzeba oszczędnie, kobitki, które lubią się spryskać od stóp do głów, mogą wytruć otoczenie :lol: Wydaje mi się, że będzie dosyć trwały, ale na razie psiknęłam tylko raz, żeby sprawdzić, więc trudno powiedzieć. Dziękować bardzo :D

Necz

Od: Nie wrz 03, 2006 11:06

Post » Wto gru 31, 2024 22:47 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

maczkowa pisze:odebrałam.thx

Ja również dziękuję :1luvu:

iza71koty

Post » Wto gru 31, 2024 22:51 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

SabaS pisze:Dostałam info, że paczka już do odbioru 8O nigdy kurier nie był tak wcześnie. Odbiorę po pracy :)
Edit: dziękuję za dodatek, naprawdę niepotrzebnie Iza. A teraz o samych zapachach, czekolada cudna na zimę, delikatna, nie przytłaczająca, ale wybija się spośród innych zapachów. Teraz tylko śniegu i mrozu brak :) ale na pewno przyjrzę się innnym zapachom z tej serii. Fiołek początkowo mega mocny pudrowy, ale potem łagodnieje, wydaje się być dość trwały. Intrygujący, bo do tej pory za pudrem nie przepadałam. Powinniśmy się polubić. :1luvu: dziękuję jeszcze raz.
Życzę szczęśliwego Nowego Roku w zdrowiu, radości i z wiarą w lepsze jutro.

Czekolada ma bardzo dobre opinie.Na pewno powinnaś wypróbować ten zapach tej marki-Theodoros-Kalotinis-Pear-Gelato-EDP

Cudny na lato.Słodki.Lody pistacjowe.Mam odrobinkę w butelce.Czasem tak kupuję dla poznania zapachu.Ten truskawkowy co wyszedł w tym roku ma mega kiepskie opinie.Fiołek będzie śliczny wiosną.On potrzebuje podmuchu ciepłego powietrza. :D

Ślicznie dziękuję za wszystko :1luvu: :201494 :201494 :201494

iza71koty

Post » Wto gru 31, 2024 22:54 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona nr. 3 KON

Necz pisze:Ja paczkę z Ange Ou Demon odebrałam parę godzin temu, ale dopiero teraz znalazłam czas na napisanie. Zapach fajny, bardziej anielski niż demoniczny, bo mocno słodki, co mi akurat nie przeszkadza, bo lubię słodkie. Po jakimś czasie czuć w tej słodyczy tak jakby nutkę ziołową. Ogólnie raczej na jesień - zimę. Psikać trzeba oszczędnie, kobitki, które lubią się spryskać od stóp do głów, mogą wytruć otoczenie :lol: Wydaje mi się, że będzie dosyć trwały, ale na razie psiknęłam tylko raz, żeby sprawdzić, więc trudno powiedzieć. Dziękować bardzo :D

Tak ma dobrą trwałość -bo to wersja edp.Kiedyś miałam edt -jest dużo słabsza.Mam nadzieję że będzie Ci służył. :D

Dziękuję pięknie :1luvu:

On niby słodki ale też niezupełnie -bo jednak ten ziołowy posmak-to pewnie tymianek- z kolei szafran-uwielbiam w perfumach-nadaje mu jednak trochę mroku.Osobiście bardzo lubię ten zapach. :ok:

iza71koty

Post » Śro sty 08, 2025 15:01 Re: Perfumy na szczecińskie stado. Dokładka strona 3

iza71koty pisze:
Gutek pisze:
iza71koty pisze:Dziewczyny ten Dylan od Versacego to tak totalna lipa ze nawet nie będę tego wystawiać. Nie ukrywam. Zapach jest paskudny cytrusowy.

Poczytałam opis i jest w nich wszystko co lubię. Mało tego, mój najukochańszy zapach Vanitas jest od Versace. Z przyjemnością zaryzykuję :) Poproszę o cenę :)

Mam taki.Morderczo cytrusowy.Jesteś pewna ze moze być?

https://www.ceneo.pl/97644645

Versace Dylan Turquoise Woda Toaletowa 50 ml
Obrazek
Obrazek
Gratis
Obrazek
Obrazek
Cena 60zł

Odebrałam i wącham :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pięknie pachnie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

[poprzednia][następna]