Dziękuję Wam

Gutek proszę o zrobienie kodu.
Moderator: Moderatorzy
SabaS pisze:Dam znać na pewno, ostatnie zakupy były mega udane, idealnie trafione. Teraz bardziej z ciekawości poznania czegoś innego. Fiołki i czekoladę uwielbiam
iza71koty pisze:
Gutek pisze:iza71koty pisze:
Nie umiem robić kodów, ale przelałam tyle, że spokojnie wystarczy na opłacenie przesyłki. Podam adres na priv.
maczkowa pisze:odebrałam.thx
SabaS pisze:Dostałam info, że paczka już do odbiorunigdy kurier nie był tak wcześnie. Odbiorę po pracy
Edit: dziękuję za dodatek, naprawdę niepotrzebnie Iza. A teraz o samych zapachach, czekolada cudna na zimę, delikatna, nie przytłaczająca, ale wybija się spośród innych zapachów. Teraz tylko śniegu i mrozu brakale na pewno przyjrzę się innnym zapachom z tej serii. Fiołek początkowo mega mocny pudrowy, ale potem łagodnieje, wydaje się być dość trwały. Intrygujący, bo do tej pory za pudrem nie przepadałam. Powinniśmy się polubić.
dziękuję jeszcze raz.
Życzę szczęśliwego Nowego Roku w zdrowiu, radości i z wiarą w lepsze jutro.
Necz pisze:Ja paczkę z Ange Ou Demon odebrałam parę godzin temu, ale dopiero teraz znalazłam czas na napisanie. Zapach fajny, bardziej anielski niż demoniczny, bo mocno słodki, co mi akurat nie przeszkadza, bo lubię słodkie. Po jakimś czasie czuć w tej słodyczy tak jakby nutkę ziołową. Ogólnie raczej na jesień - zimę. Psikać trzeba oszczędnie, kobitki, które lubią się spryskać od stóp do głów, mogą wytruć otoczenieWydaje mi się, że będzie dosyć trwały, ale na razie psiknęłam tylko raz, żeby sprawdzić, więc trudno powiedzieć. Dziękować bardzo
iza71koty pisze:Gutek pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny ten Dylan od Versacego to tak totalna lipa ze nawet nie będę tego wystawiać. Nie ukrywam. Zapach jest paskudny cytrusowy.
Poczytałam opis i jest w nich wszystko co lubię. Mało tego, mój najukochańszy zapach Vanitas jest od Versace. Z przyjemnością zaryzykujęPoproszę o cenę
Mam taki.Morderczo cytrusowy.Jesteś pewna ze moze być?
https://www.ceneo.pl/97644645
Versace Dylan Turquoise Woda Toaletowa 50 ml
Gratis
Cena 60zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości