kocka pisze:to jeszcze cos bedzie?
Nie, nie zapowiada się

Moderator: Moderatorzy
kocka pisze:to jeszcze cos bedzie?
MAU pisze:Przesyłkę odebrałam wczoraj wieczorem .
Kocysie mięciutkie , przecudnej urody.Bardzo polecam. Dziękuję pięknie za gratisy - pyszne smakowitości dla człowieka i zwierza oraz płyn do mycia szyb![]()
alessandra pisze:Trafiliśmy z ociepleniem jak łysy w kant kuliale może jeszcze ktoś się skusi mając wizję jesieni i zimy?
aleusha pisze:Bardzo Wszystko dziękuję za pomoc.
A wieści od moich kotów są całkiem pozytywne.
Antonio już miesiąc na leczeniu, wyniki ma super. Oby tak dalej, tym bardziej, że bardzo mi gorączkował na początku.
No i jeszcze Mirabelka jest w trakcie, wyniki po 2 miesiącach też rewelacyjne. U niej już powoli odliczamy zakończenie kuracji.
aania pisze:Potrzebuję kocyk. Wszystko jedno który, taki żebym go mogła złożyć na pół i wsadzić do transportera. Moje razem ze zmarłą kotką zostały u weta. Jakbyś jeszcze w ofercie miała materacyk jakiś to było by bosko, jak nie to trudno. Jeszcze cegłę poproszę, ale jak mi ją spróbujesz wysłać, to uprzedzam, że oddam przez okno. I jeszcze nr konta poproszę.
aania pisze:Nie mam co przemyśliwać, mam tego dobra kilka ton do utylizowaniastąd mój bardzo zdecydowany silnie zabarwiony emocjami stosunek do tego draństwa
aleusha pisze:Bardzo Wszystko dziękuję za pomoc.
A wieści od moich kotów są całkiem pozytywne.
Antonio już miesiąc na leczeniu, wyniki ma super. Oby tak dalej, tym bardziej, że bardzo mi gorączkował na początku.
No i jeszcze Mirabelka jest w trakcie, wyniki po 2 miesiącach też rewelacyjne. U niej już powoli odliczamy zakończenie kuracji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości