f. zegarek z Avonu na czarnym pasku z zieloną kopertą; nowy. Cena: 14,50zł
Poproszę
f. zegarek z Avonu na czarnym pasku z zieloną kopertą; nowy. Cena: 14,50zł
Kot. Nie dla idiotów!Gretta pisze:f. zegarek z Avonu na czarnym pasku z zieloną kopertą; nowy. Cena: 14,50zł
Poproszę
e. Belenda maska Red Rubin odżywczo-rozświetlająca - 1,90zł
f. Bielenda maseczka primer nawilż-rozświetl. Rose Quartz - 1,90zł
Kot. Nie dla idiotów!
Kto jeszcze chętny na nasze cudowności? Atta pisze:Koki-99 pisze:Paczuszka dziś dotarła, serdecznie dziękujemyŁapacz juz wisi na moim lusterku w aucie, a młoda arymatyzuje całe piętro
Chyba masz szczególne upodobania do łapaczy? Znalazłam wczoraj zakładkę do książek z tym motywem,więc następnym razem gdy zamówisz u mnie książki to dostaniesz

alessandra pisze:Hallo,jak tam sobotni wieczor na bazarku![]()
Mamy jeszcze czym handlowac czy cos dorobic![]()
Co prawda noga mi nie dziala ale rączki tak![]()
Czy jakies koty skladaja zapotrzebowanie na tulikocyki?Mozna tez zakupic i podarowac podopiecznym Kociego Losu lub innym kotkom.
Gdyby jeszcze jakis kot sie zastanawial,to Mellow poleca jak na obrazku,miekkosc i puchatosc kocykow zapewnia blogi sena ceny takie tylko na miau choc marka znana rzec mozna śFJatowa
![]()
![]()
Jednocześnie widać upodobania ludzkie, wybór kolorystyki kocysia pod użytkownika

Atta pisze:Dziś Gretta zasłużyła na swoją przesyłkę i poleciałooooA w środę prawdopodobnie dowlokę dwa duze pudła do Ruchu. Dziewczyny bójcie się! Nigdy nie wiadomo, co się kryje wśrodku takiego pudełka

Atta pisze:Dziś Gretta zasłużyła na swoją przesyłkę i poleciałooooA w środę prawdopodobnie dowlokę dwa duze pudła do Ruchu. Dziewczyny bójcie się! Nigdy nie wiadomo, co się kryje wśrodku takiego pudełka
Dziękuję!
Kot. Nie dla idiotów!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości