Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działkowców

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 10, 2020 17:01 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

SabaS pisze:A ja chcąc nie chcąc wylicytowałam 3 torebki :dance2: chociaż trochę liczyłam, że musia jednak powalczy, bo nawet nie zaglądalam na bazarek. To co, mogę zrobić dziś przelew? :)

no jeszcze nie :D licytacja jest do jutra :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 10, 2020 17:36 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

O matulu, a ja myslałam że dziś piątek :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Czw gru 10, 2020 18:05 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

To ja jednak zostanę tylko przy tej mniejszej brązowej. Tej którą licytuję
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Czw gru 10, 2020 21:19 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

Ostatnie godziny czarnej i białej torebki :wink: :ok: Kto da więcej! :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw gru 10, 2020 21:36 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

musia pisze:To ja jednak zostanę tylko przy tej mniejszej brązowej. Tej którą licytuję

A może jednak? fajna jest :) ja juz pasuję z licytacjami.
Zresztą w pracy będę to i możliwosci żadne. A to miał byc już taki cudowny weekend :twisted:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pt gru 11, 2020 9:18 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

Zapraszam :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt gru 11, 2020 17:04 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

Podrzucę popołudniową porą :ok:

Marzenia11

Post » Pt gru 11, 2020 21:54 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

I wieczorową też:)

Marzenia11

Post » Nie gru 13, 2020 0:10 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

Marzenko, dopisz ile za przesyłkę wychodzi :)

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pon gru 14, 2020 13:12 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

Podnoszę torebki. WAŻNE INFO:
- kociaki zostały zabrane z działek, szukam pilnie dt, tdt, ds, chorują, na szczęscie nie jakoś bardzo ciężko, ale gdyby zostały to by było bardzo źle za chwilę
-mam nowe super torebki - może wstrzymam się z wysyłkami? Tak "na wszelki wypadek" ? :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon gru 14, 2020 14:31 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

moje już dotarły :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon gru 14, 2020 17:08 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

Marzenia11 pisze:Podnoszę torebki. WAŻNE INFO:
- kociaki zostały zabrane z działek, szukam pilnie dt, tdt, ds, chorują, na szczęscie nie jakoś bardzo ciężko, ale gdyby zostały to by było bardzo źle za chwilę
-mam nowe super torebki - może wstrzymam się z wysyłkami? Tak "na wszelki wypadek" ? :mrgreen:

O żeszzz! czy to aby nie celowe działanie, by nas ogołocić przed świętami? :s2: Dobra, dawaj póki nasze wiszą u Ciebie można by coś tego :s3:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pon gru 14, 2020 20:31 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

no, gdzie te nowe torebki hmmm
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Pon gru 14, 2020 22:31 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

Do mnie można wysyłać, wyczerpałam limit :oops:

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Wto gru 15, 2020 5:36 Re: Torebki- na jedzonko na zimę dla małych i dużych działko

Dzisiaj postaram się wszystko ogarnąć, wysyłki, rozliczenie, pw, nowe torebki. Od soboty noc maluszki mamy w domu, w różnym stopniu pozaziębiane.. więcej szczegółów w ich wątku.
Koszty leczenia ogromne.
Zakupiony wór suchej karmy został na działce, następną trzeba im kupić. Wsparcie nadal niezwykle potrzebne.
Za wszystko, za pomoc finansową, obecność w wątku i na bazarku przeogromnie WAM dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]