SabaS pisze:Zawieszki nr 1 proszęi nr konta
Dotarła wpłata.Pięknie dziękujemy

Moderator: Moderatorzy
SabaS pisze:Zawieszki nr 1 proszęi nr konta
LimLim pisze:Iza masz ten zapach jeszcze?
A6.Kenzo Jeu D Amour Woda Toaletowa 50ml Tester.
aga66 pisze:A ode mnie kasa dotarła?
iza71koty pisze:LimLim pisze:Iza masz ten zapach jeszcze?
Tak mam.Chciałabyś?Jutro zrobię na szybko Bazarek.Mam jeszcze te cudownie pachnące musy do ciała.Jakby co zapraszam- bo pieniążek bardzo potrzebny.![]()
LimLim pisze:iza71koty pisze:LimLim pisze:Iza masz ten zapach jeszcze?
Tak mam.Chciałabyś?Jutro zrobię na szybko Bazarek.Mam jeszcze te cudownie pachnące musy do ciała.Jakby co zapraszam- bo pieniążek bardzo potrzebny.![]()
poproszę
Musy super, poczekam
iza71koty pisze:LimLim pisze:iza71koty pisze:LimLim pisze:Iza masz ten zapach jeszcze?
poproszę
Musy super, poczekam
Ok.![]()
To zaraz zakończę aukcję bo wystawiłam Kenzo na Allegro.Musy mam czerwone -te to pachną najpiękniej.
Mam też śliczną wodę Elie Saab.Jakby co zapraszam niedługo.Musimy pieniążek na cito zdobyć -bo sytuacja nieciekawa.
![]()
iza71koty pisze:Czerwony ma róże i argan i chyba jest najbardziej perfumowany.I fakt nie tylko ciało przechodzi zapachem ale i ciuszki.On jest fajny lekki dobrze się wchłania.I skóra po nim długo nawilżona.
vega29 pisze:Iza, masz jeszcze ten łańcuszek z zawieszką (4)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości