WOW

Moderator: Moderatorzy
Madie pisze:Hej, a moja przesyłka wyszła?
Miuti pisze:Piwnica rewelacyjna, ale szalenie przygnębiająca. Ale tak już jest ze sztuką - przecież wiesz.
kicikici3 pisze::201461 Mnie się bardzo podoba "piwnica" mimo tego , iż przygnębiająca . Tyle , że to najcięższy finansowo miesiąc w tym roku. Ponieważ w przyszłym tygodniu , czekają mnie spore wydatki ; jeden kociamberek pojedzie na rezonans głowy , a następnego dnia , drugi kociamberek także jedzie do kliniki na usuwanie chorych zębów, tak więc oscylujących wokół tego kosztów, można się domyślić. I sama też kombinuję jakby to zrobić , aby móc ten obraz kupić . Na allegro też mi sprzedaż stoi , a miałam z niej zamiar pozyskać bonusowe środki na obraz .
kicikici3 pisze:Obrazy Izy są piękne, ma kobietka talent. Mam nadzieję , że tak wszystko sobie posklejam , że będę mogła kupić "Piwnicę" . Zresztą " Akt" też ma w sobie to coś, ale gotówki nie starczy
![]()
ewa_mrau pisze:a nie mówiłam!
---
ASK@ pisze:Byłam u Agneski i widziałam namalowane koty Izy zdobiące ścianę. Piękne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości