[KONIEC] no jak w njebie -Już tylko Oko Anioła ;-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon kwi 18, 2016 14:27 Re: [KONIEC] no jak w njebie -Już tylko Oko Anioła ;-)

Wypiękniał chłopak,że hej -nie ma już tej bidy z pierwszego zdjęcia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto maja 03, 2016 13:41 Re: [KONIEC] no jak w njebie -Już tylko Oko Anioła ;-)

Zjadło mi post :evil: a nie umiem odwrócić. No to jeszcze raz.
Bardzo dziękujemy za niespodzianki :-) koty pięknie noszą piłeczki i dzwonią. Kocyk im schowałam do czasu odpazurzenia, bo zaczęli wyhaczać nitki. Najpierw pedikir, potem na kocyk. :mrgreen:
I dziękuję za cudny termoforek :-)
O perfumach nie piszę nic, bo są na prezent, więc nie ruszałam.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Śro maja 04, 2016 13:08 Re: [KONIEC] no jak w njebie -Już tylko Oko Anioła ;-)

marivel pisze:Zjadło mi post :evil: a nie umiem odwrócić. No to jeszcze raz.
Bardzo dziękujemy za niespodzianki :-) koty pięknie noszą piłeczki i dzwonią. Kocyk im schowałam do czasu odpazurzenia, bo zaczęli wyhaczać nitki. Najpierw pedikir, potem na kocyk. :mrgreen:
I dziękuję za cudny termoforek :-)
O perfumach nie piszę nic, bo są na prezent, więc nie ruszałam.

Dziękujemy za wieści :1luvu: Najważniejsze,aby sie futerka dobrze bawiły, a co tam nitki- w przyszłosci będzie po prostu kocyk frędzlowy- modny(ludzisak takei dywaniki ostatnio kupują) i nie trzeba kupowac noiwego, koty same zrobią :lol:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

[poprzednia]