AnnAArczyK pisze:Czy ja mogę prosić o zmierzenie długości bransoletki nr 5? Bardzo mi się podoba
Kljenta nasza Pani -jusz Duża leci Tuliś

długość bez zapięcia 18cm, długość całkowita 19,8cm
bardzo ładnie wykonana -polecam
Moderator: Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Czy ja mogę prosić o zmierzenie długości bransoletki nr 5? Bardzo mi się podoba
AnnAArczyK pisze:Zmierzyłam, nie spadnie z łapki![]()
To ja ją biere, za kt, będzie miejsce na następny fancik
alessandra pisze:AnnAArczyK pisze:Zmierzyłam, nie spadnie z łapki![]()
To ja ją biere, za kt, będzie miejsce na następny fancik
z podziękowaniem![]()
Ela Ela pisze:Dziękuję bardzo za pierścionek !Wyczyściłam ładnie przy pomocy szmatki i soli
alessandra pisze:11.
jesienna w kolorach i zapachach niespodziewajka Tulinka - Tulinek wymyslaa sponsoruje Ciocia Tundra
![]()
cw: 20zl - licytuje aleushakoniec licytacji 10-11-2015r.
KT: 50zl
A jakby kto nie wjedział , jakie to fajne takie zgadywajki, to może popaczeć tu, o Tuliś :
viewtopic.php?f=20&t=169841&start=45
viewtopic.php?p=11125806#p11125806
viewtopic.php?p=11124799#p11124799
viewtopic.php?p=11164915#p11164915
viewtopic.php?p=11093822#p11093822
viewtopic.php?p=10985518#p10985518
Wylicytowała aleushaa oto co mamy dla futerek i Dużej w barwach jesiennych liści
![]()
dla Dużej na zdrowie syropek z pigwy oraz świeżość zmysłów o zapachu jabłka w karmelu Yves Rocher a także próbka kremu do twarzy YR
dla futerka poddpupniczek, co zupełnie przypadkiem będzie pasował do puf, które Duża nabyła u OKI![]()
, miseczkę w kolorze rdzawo-czerwonych liści i takimże zabawkę do przekąsek wraz z przekaskami, oczywiście, woreczek kocimiętki z zooplusa , paluszki Catessy oraz mychę z wielkim puchatym ogonkiem w jesiennych barwach wyrobu Sis
![]()
Mam nadzieję,że jesienne wieczory będą wesołe dla futerek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości