Moderator: Moderatorzy
Ewa L. pisze:Wiesiu wyślij to do Myszolandii na PW a wykasuj posty na wątku.
Ewa L. pisze:Przy twoim poście obok cytuj i wykrzyknika masz usuń - tam kliknij.
wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:Przy twoim poście obok cytuj i wykrzyknika masz usuń - tam kliknij.
nie mam usuń
Ewa L. pisze:wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:Przy twoim poście obok cytuj i wykrzyknika masz usuń - tam kliknij.
nie mam usuń
Ale masz zmień wiec wejdź w to i usuń swój post a na miejsce tekstu wstaw kropki........
wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:Przy twoim poście obok cytuj i wykrzyknika masz usuń - tam kliknij.
nie mam usuń
Ale masz zmień wiec wejdź w to i usuń swój post a na miejsce tekstu wstaw kropki........
zrobiłam, dzięki, ale ja jestem niemota
wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:Przy twoim poście obok cytuj i wykrzyknika masz usuń - tam kliknij.
nie mam usuń
Barbasia pisze:wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:Przy twoim poście obok cytuj i wykrzyknika masz usuń - tam kliknij.
nie mam usuń
Jaka niemota? Kota mota? To mota.
Barbasia pisze:Jaka niemota? Kota mota? To mota.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 238 gości