Moderator: Moderatorzy
Mulesia pisze:Poproszę jeden.
marysienka pisze:Poprosze jeden kalendarz
kolendra_ pisze:Ja też bardzo poproszę szt. 2, tam Dyziulek Torcik najcudniejszy
Brzózka pisze:Mnie tyż proszę wpisać na listę - sztuk 2
Tak naprawdę, to gdyby nie czarno-czarni, to być może skończyłoby się na 1. edycji. Dziękuję za pchnięcie na właściwe toryczarno-czarni pisze:i ja poproszę jeden. Sentyment mam... pierwsze wydanie pamiętam...
:ok: dziękuję za czujnośćBrzózka pisze:Poprawka na Brzózkę - 2 szt
sprytnie to sobie obmyśliłaśJoanna KA pisze:gdyby stan zamówień doszedł do 200 sztuk, to ja poproszę właśnie tę 200 sztukę
Początek był jak burza. Teraz wyszło słońceVillentretenmerth pisze:Boniantos, "Dynt pynik" jak mawiał pewien sympatyczny "flic". Do nowego roku jeszcze czas i zdążymy dobić do dwustu, a może i dwustu pięćdziesięciu? Im więcej tym lepiej - bo koty dostaną więcej.
hehe, faktycznie, ładnieś to sobie wykoncypowałVillentretenmerth pisze:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boniantos" ładnie - etymologię znam, bo czytalem i kojarzy się z "bonito" - a to już jest bardzo kotowate i w prostej linii pochodzi od "rybcie".
boniantos pisze:sprytnie to sobie obmyśliłaśJoanna KA pisze:gdyby stan zamówień doszedł do 200 sztuk, to ja poproszę właśnie tę 200 sztukę![]()
Ale, że zawsze przy okrągłych myślę o Tobie, to powinnam pamiętać
![]()
Joanna KA pisze:boniantos pisze:sprytnie to sobie obmyśliłaśJoanna KA pisze:gdyby stan zamówień doszedł do 200 sztuk, to ja poproszę właśnie tę 200 sztukę![]()
Ale, że zawsze przy okrągłych myślę o Tobie, to powinnam pamiętać
![]()
miło, że kilka razy do roku, ktoś o mnie myśli...![]()
życzę Ci kochana, żebyś w tym roku pomyślała o mnie... no tak z pięć razyco najmniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości