Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:Powiem tak:
Iza, falstart z tym watkiem. Mialas dobre checi, ale jak widzisz - wszyscy sie skupili na tym, a watek konkursowy zamarl. Umiescilam tam ostatnie ostrzezenie, wiecej nie bedzie.
To tez ostatnie moje slowo w tym temacie i tutaj.
Kociara82 pisze:Powiem tak:
Iza, falstart z tym watkiem. Mialas dobre checi, ale jak widzisz - wszyscy sie skupili na tym, a watek konkursowy zamarl. Umiescilam tam ostatnie ostrzezenie, wiecej nie bedzie.
Myszolandia pisze:Kociara82 pisze:Powiem tak:
nie podoba mi się ten Twój post sis
W końcu to Iza zajmowała się cały czas wątkami konkursowymi ostatnio,a tutaj spełnia swoje marzenie,uwieńczenie swojej pracy,zawalanie swojego prywatnego czasu z czystego dobrego serducha
Bardzo nieładne podziękowanie
ruru pisze:ja bym bardzo poprosiła kalendarz na razie jeden
z misterem marca wielorybem
EVA2406 pisze:ruru pisze:ja bym bardzo poprosiła kalendarz na razie jeden
z misterem marca wielorybem
Chcesz kalendarz z jednym miesiącem......
Thorkatt pisze:Jak na wydanie kalendarza, to absolutnie nie jest za wcześnie - przecież to ogrom pracy, a kalendarz powinien być gotowy tak, by przed styczniem dotarł do ludzi.
isabell36 pisze:ja chcę aby był na początku grudnia, aby można nim było obdarować najbliższych na święta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości