ciotka59 pisze:Pewnie chwilowy
oby

Moderator: Moderatorzy
Georg-inia pisze:ciężka ta filozofia... dosłownie (dwa pudełka jeszcze u mnie stoją) jak i w przenośni... Usiłowałam przeczytać kawałek z losowo wybranej książki. Na usiłowaniu się skończyło. Niby rozumiem każde słowo z osobna, ale razem to już nie bardzo
Georg-inia pisze:ciężka ta filozofia... dosłownie (dwa pudełka jeszcze u mnie stoją) jak i w przenośni... Usiłowałam przeczytać kawałek z losowo wybranej książki. Na usiłowaniu się skończyło. Niby rozumiem każde słowo z osobna, ale razem to już nie bardzo
i tak jesteś twardziel, że w ogóle spróbowałaśGeorg-inia pisze:ciężka ta filozofia... dosłownie (dwa pudełka jeszcze u mnie stoją) jak i w przenośni... Usiłowałam przeczytać kawałek z losowo wybranej książki. Na usiłowaniu się skończyło. Niby rozumiem każde słowo z osobna, ale razem to już nie bardzo
Magija pisze:i tak jesteś twardziel, że w ogóle spróbowałaśGeorg-inia pisze:ciężka ta filozofia... dosłownie (dwa pudełka jeszcze u mnie stoją) jak i w przenośni... Usiłowałam przeczytać kawałek z losowo wybranej książki. Na usiłowaniu się skończyło. Niby rozumiem każde słowo z osobna, ale razem to już nie bardzo
MaPi to już w ogóle medal się należy
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 12 gości