Duszek686 pisze:My się też zgłosimy![]()
Z lekko podstarzałą panną i całkiem młodym kawalerem![]()

Moderator: Moderatorzy
Duszek686 pisze:My się też zgłosimy![]()
Z lekko podstarzałą panną i całkiem młodym kawalerem![]()
Kociara82 pisze:Iza... kurde... nie wiem....czy ktos moze pomoc rozwiazac te watpliwosc
halinka1403 pisze:Witam![]()
Izabella ,dzieki za linka,bo ja nierozgarnięta jakas jestemCzekam na nowa edycję,a tu juz 4 strona
![]()
Chciałam (jeżeli to jeszcze aktualne) zgłosić chęc sponsoringu.![]()
Za które miejsce wybierzcie same.Nagroda taka sama ,jak w poprzedniej edycji,czyli po dwie poszewki na poduszki (jasiek)wym.40x40cm,na zamek.Kolorystyka do wyboru na moim bazarku. viewtopic.php?f=20&t=136249
Wprawdzie to nagroda dla Dużych,ale przecież koty z niej korzystają
isabell36 pisze:halinka1403 pisze:Witam![]()
Izabella ,dzieki za linka,bo ja nierozgarnięta jakas jestemCzekam na nowa edycję,a tu juz 4 strona
![]()
Chciałam (jeżeli to jeszcze aktualne) zgłosić chęc sponsoringu.![]()
Za które miejsce wybierzcie same.Nagroda taka sama ,jak w poprzedniej edycji,czyli po dwie poszewki na poduszki (jasiek)wym.40x40cm,na zamek.Kolorystyka do wyboru na moim bazarku. viewtopic.php?f=20&t=136249
Wprawdzie to nagroda dla Dużych,ale przecież koty z niej korzystają
Halinko proponuję aby Twoje piękne poszewki tym razem były jako nagroda pocieszenia za ostatnie miejsce - niech Ci ostatni pocieszą się ślicznym "drobiazgiem"
zgadzasz się ???
EVA2406 pisze:A ja siedzę, oglądam zdjęcia i nie mogę się zdecydować, które wybrać
Kociara82 pisze:a ja jednak mysle, ze to bardziej buraska jest, wiec nie tym razem
Pako pisze:Kociara82 pisze:a ja jednak mysle, ze to bardziej buraska jest, wiec nie tym razem
Mańci jest przykro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości