Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Przesyłki do cytryna, EwaKa, Iśka i meg 11 już w drodze a przelewy na moim koncie - czekam jeszcze na przelew i dane do wysyłki od izaz...
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Przelew przelewów już w drodze do Bożeny - dzięki Wam uzbierało się 70 zł specjalne podziękowania dla izaz za dużą nadpłatę na kociaste
postaram się mamie uporządkować szafę to może będzie kolejny bazarek z większymi ciuszkami mama jest prawie zakupoholiczką i ciuchów ma całe mnóstwo, a we wszystkim przecież nie chodzi...
Zostaw jej coś, coby w stroju Adamowym nie chadzała
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
meg11 pisze:Zostaw jej coś, coby w stroju Adamowym nie chadzała
to jej na pewno nie grozi... ale trzy szafy pękające w szwach to już stanowczo za dużo
właśnie odebrałam paczkę spodnie i buty pasują jak ulał a strój jest rewelacyjny dzięki
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"