Moderator: Moderatorzy
MariaD pisze:blackobsession pisze:Muszę edytować pierwszy post i powpisywać co dla kogo i ile od kogo żeby było czarno na białym W ten sposób będę miała wszystko przed oczami bo sie plątam w pliku.
Edytować możesz tylko te posty jakie sama napisałaś.
Zrób potrzebne Ci rozliczenie w kolejnym poście. I ten będziesz mogła edytować.
dinzoo pisze:doliczyłam, zrobiłam przelew..jestem mega szczęśliwa tak się cieszę na te cudeńka
Bianka 4 pisze:No to się pobiłam i nie mogę się zdecydować więc szaleję![]()
Poproszę o listki: 15, 16, 17, 22, 26, 28, 31, 32, 36, 37, 41, 42, 43, 45.
W sobotę jadę na poszukiwanie szklarenki
meksykanka pisze:Widzę, że jest ogromne zainteresowania, to ja na razie grzecznie posiedzę w kąciku.
Jak się wszystko wyprzeda zanim będę mogła dokonać zakupu, to może znajdzie się coś przy innej okazji i ja z chęcią się zafiołkuję![]()
Fajnie, że wszystko się tak wspaniale sprzedaje.
Tuptuś górą
gisha pisze:Ciesze sie ogromnie ze bazarek takie ma powodzenie![]()
Edytko, cudnie że owoce twojej pasji przydadzą się dla potrzebujacych kociaków![]()
Ja niestety ręki do kwiatów nigdy nie miałam
MariaD pisze:Dostępne roślinki są wyboldowane. No, chyba, że blacobssesion coś wygrzebie poza konkursem.![]()
Przy niedostepnych jest też "sprzedane" lub "brak".
dinzoo pisze:ja zakupiłam szklarenkę w OBI dzisiaj...całe 15,99zł na 24 kieliszeczki, które też już mam...ziemi nie mogłam znaleźć (tylko po20 i więcej litrów) ale poszukam gdzieś w innych sklepach
dinzoo pisze:ja zakupiłam szklarenkę w OBI dzisiaj...całe 15,99zł na 24 kieliszeczki, które też już mam...ziemi nie mogłam znaleźć (tylko po20 i więcej litrów) ale poszukam gdzieś w innych sklepach
blackobsession pisze:20l dla mnie mały worek. Ostatnio kupowałam 50l.... W każdym razie na listki pójdzie niewiele ale potem będą sadzonki Tak licz po 3 najmniej z kazdego. A potem te sadzonki trzeba powsadzac... Te 20l wcale nie będą ogromną iloscią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości