Zakończony.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 02, 2012 9:45 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

doliczyłam, zrobiłam przelew..jestem mega szczęśliwa tak się cieszę na te cudeńka :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Czw sie 02, 2012 10:49 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

MariaD pisze:
blackobsession pisze:Muszę edytować pierwszy post i powpisywać co dla kogo i ile od kogo żeby było czarno na białym W ten sposób będę miała wszystko przed oczami bo sie plątam w pliku.

Edytować możesz tylko te posty jakie sama napisałaś. :)
Zrób potrzebne Ci rozliczenie w kolejnym poście. I ten będziesz mogła edytować.

Wiem :) Edytuję pierwszy mój napisany post na pierwszej stronie :) Najlepiej na pierwszej bo przynajmniej każdy widzi :)
Zobacz bo mi sie nie zgadzaja dopiski o sprzedanych kiedy to wszystko sprawdzałam :)
I będe tam wpłaty też notować. Ile ktoś wpłacił. Tzn za fiołki ;)
I zobacz kogo/czego nie dopisałam :) Chyba Ciebie :oops: Teraz sobie to uświadomiłam :oops:

dinzoo pisze:doliczyłam, zrobiłam przelew..jestem mega szczęśliwa tak się cieszę na te cudeńka :mrgreen:

Oby wszystko pięknie rosło :ok:
Zapraszamy na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=149261

blackobsession

Od: Wto lis 30, 2010 23:57

Post » Czw sie 02, 2012 10:56 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

Troszkę się pogubiłam :roll: W z wiązku z tym mam pytanie czy listek nr 9 (Blue Tail Fly) oraz nr 16, 17, 28 i 32 są jeszcze dostępne?
Właśnie biję się z myślami :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw sie 02, 2012 11:02 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

Blue Tail Fly niestety jest już niedostępny :(
16, 17, 28, 32 dostęne :D
Bij się bij :)
Ja nie wiem też czy sie nie pogubiłam :oops: Chyba troszkę za dużo tego w jednym bazarku :lol:

blackobsession

Post » Czw sie 02, 2012 12:15 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

No to się pobiłam i nie mogę się zdecydować więc szaleję :mrgreen:
Poproszę o listki: 15, 16, 17, 22, 26, 28, 31, 32, 36, 37, 41, 42, 43, 45.
W sobotę jadę na poszukiwanie szklarenki :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw sie 02, 2012 12:15 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

Widzę, że jest ogromne zainteresowania, to ja na razie grzecznie posiedzę w kąciku.
Jak się wszystko wyprzeda zanim będę mogła dokonać zakupu, to może znajdzie się coś przy innej okazji i ja z chęcią się zafiołkuję :oops:

Fajnie, że wszystko się tak wspaniale sprzedaje.
Tuptuś górą :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw sie 02, 2012 12:46 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

Ciesze sie ogromnie ze bazarek takie ma powodzenie :D
Edytko, cudnie że owoce twojej pasji przydadzą się dla potrzebujacych kociaków :1luvu:

Ja niestety ręki do kwiatów nigdy nie miałam :(

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Czw sie 02, 2012 13:01 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

Bianka 4 pisze:No to się pobiłam i nie mogę się zdecydować więc szaleję :mrgreen:
Poproszę o listki: 15, 16, 17, 22, 26, 28, 31, 32, 36, 37, 41, 42, 43, 45.
W sobotę jadę na poszukiwanie szklarenki :ok:

Polecam OBI bo ta ze zdjęcia najlepiej się sprawdza :) Kieliszeczki wchodzą 40 ml do zaokrąglonych wnęk w środku :) Ziemia też ta z linka jest w OBI. Sprawdzona i najlepiej sie w niej odchowuje listki, sadzoneczki i cudnie rosną fiołki. One potrzebują lekkiej i przepuszczalnej ziemi.

Dziękujemy za zakupy :1luvu: PW poszło.
meksykanka pisze:Widzę, że jest ogromne zainteresowania, to ja na razie grzecznie posiedzę w kąciku.
Jak się wszystko wyprzeda zanim będę mogła dokonać zakupu, to może znajdzie się coś przy innej okazji i ja z chęcią się zafiołkuję :oops:

Fajnie, że wszystko się tak wspaniale sprzedaje.
Tuptuś górą :ok:

Nie miałam pojęcia że fiołaski bedą sie cieszyć takim powodzeniem 8O Co prawda ja mam na ich punkcie fioła ale nie każdy tak ma :mrgreen: I strasznie mnie cieszy zainteresowanie bo mogę dać coś od siebie aby Tuptusiowi, kotkowi sąsiadce i jeszcze jakimś biedom pomóc :piwa:
Hura!

gisha pisze:Ciesze sie ogromnie ze bazarek takie ma powodzenie :D
Edytko, cudnie że owoce twojej pasji przydadzą się dla potrzebujacych kociaków :1luvu:

Ja niestety ręki do kwiatów nigdy nie miałam :(

Też nie miałam ręki do kwiatów. Dlatego tym bardzoiej uwielbiam fiołki za to ze polubiły mnie ;)
Też sie cieszę ze jakoś udało mi sie mieć coś co cieszy sie powodzeniem i pomoże :piwa:

blackobsession

Post » Czw sie 02, 2012 14:26 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

Dostępne roślinki są wyboldowane. No, chyba, że blacobssesion coś wygrzebie poza konkursem. :)
Przy niedostepnych jest też "sprzedane" lub "brak".
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw sie 02, 2012 14:31 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

ja zakupiłam szklarenkę w OBI dzisiaj...całe 15,99zł na 24 kieliszeczki, które też już mam...ziemi nie mogłam znaleźć (tylko po20 i więcej litrów :evil: ) ale poszukam gdzieś w innych sklepach :mrgreen:

dinzoo

Post » Czw sie 02, 2012 14:33 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

zwracam tylko uwagę przy zakupie szklarenki, że dużo jest uszkodzonych więc sprawdzajcie :!: :!: , wracałam od kasy bo wcześniej nie zauważyłam uszkodzenia :oops:

dinzoo

Post » Czw sie 02, 2012 14:50 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

MariaD pisze:Dostępne roślinki są wyboldowane. No, chyba, że blacobssesion coś wygrzebie poza konkursem. :)
Przy niedostepnych jest też "sprzedane" lub "brak".

Moge zrobić liste tych co mam. Tylko że zdjęć mam w kompie 250 GB i nie zdołam odszukać :( Dlatego moge wstawić listki z linkami do wzorca. W kazdym razie wiem co SPORT a co poprawna bo prawie wszystkie kwitły juz ;) A kwitnieniem sprawdza się poprawność.
Dać?

dinzoo pisze:ja zakupiłam szklarenkę w OBI dzisiaj...całe 15,99zł na 24 kieliszeczki, które też już mam...ziemi nie mogłam znaleźć (tylko po20 i więcej litrów :evil: ) ale poszukam gdzieś w innych sklepach :mrgreen:

Ta ziemia akurat jest też w Lerua i w Castoramie. Powinna też byc w sklepach dużych ogrodniczych. Ona jest z domieszka perlitu i lekko kwaśna. Cudowna do fiołków!

dinzoo pisze:ja zakupiłam szklarenkę w OBI dzisiaj...całe 15,99zł na 24 kieliszeczki, które też już mam...ziemi nie mogłam znaleźć (tylko po20 i więcej litrów :evil: ) ale poszukam gdzieś w innych sklepach :mrgreen:

20l dla mnie mały worek. Ostatnio kupowałam 50l.... W każdym razie na listki pójdzie niewiele ale potem będą sadzonki ;) Tak licz po 3 najmniej z kazdego. A potem te sadzonki trzeba powsadzac... Te 20l wcale nie będą ogromną iloscią ;)

blackobsession

Post » Czw sie 02, 2012 15:53 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

blackobsession pisze:20l dla mnie mały worek. Ostatnio kupowałam 50l.... W każdym razie na listki pójdzie niewiele ale potem będą sadzonki Tak licz po 3 najmniej z kazdego. A potem te sadzonki trzeba powsadzac... Te 20l wcale nie będą ogromną iloscią

tak wiem, ale chodzi mi też o to żeby ziemia nie leżała, jak już będę sadzonki miała to jasne, że kupię duży worek :mrgreen:

dinzoo

Post » Czw sie 02, 2012 19:15 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

Ziemia może sobie leżec. Chyba ze nie masz miejsca.

blackobsession

Post » Czw sie 02, 2012 19:37 Re: Fiołki afrykańskie - kolorowy zawrót głowy - na Tuptusia

Mi się link z ziemię nie otwiera a też bym zakupiła w sobotę 8)
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

[poprzednia][następna]