Kitka uwielbia te małe myszki, a bezdomniaczki bawią się wszystkim

Moderator: Moderatorzy
nelka83 pisze:Czy mogłabym jeszcze poprosić o zestaw zabaweczek tak za 20 zł?![]()
Kitka uwielbia te małe myszki, a bezdomniaczki bawią się wszystkim![]()
iza71koty pisze:nelka83 pisze:Czy mogłabym jeszcze poprosić o zestaw zabaweczek tak za 20 zł?![]()
Ojej.Oczywiście Kochana.
![]()
Tutaj w zestawie tego akurat nie ma bo dostałam to niedawno.Mam myszki z piórkami i kuleczki z piórkami.Mogę zrobić Ci fajny mix.
![]()
nelka83 pisze:iza71koty pisze:nelka83 pisze:Czy mogłabym jeszcze poprosić o zestaw zabaweczek tak za 20 zł?![]()
Ojej.Oczywiście Kochana.
![]()
Tutaj w zestawie tego akurat nie ma bo dostałam to niedawno.Mam myszki z piórkami i kuleczki z piórkami.Mogę zrobić Ci fajny mix.
![]()
No to superTylko wrzuć proszę chociaż ze dwie myszunki - takie jak na zdjęciach - bez piórek (jeśli masz oczywiście) dla Kitki, która obgryza wszelkie piórka i je zjada
A reszta zależy od Ciebie
iza71koty pisze:nelka83 pisze:iza71koty pisze:nelka83 pisze:Czy mogłabym jeszcze poprosić o zestaw zabaweczek tak za 20 zł?![]()
Ojej.Oczywiście Kochana.
![]()
![]()
No to superTylko wrzuć proszę chociaż ze dwie myszunki - takie jak na zdjęciach - bez piórek (jeśli masz oczywiście) dla Kitki, która obgryza wszelkie piórka i je zjada
A reszta zależy od Ciebie
Wrzucę co trzeba.Piłeczki grzechotki też?
nelka83 pisze:Zabawki dotarły, dziękuję![]()
Zachęcam do kupna zabawek, są naprawdę super i bardzo podobają się kociastym
iza71koty pisze:Zapraszam Kochani.Mamy jeszcze wiaderka, zabawki.
iza71koty pisze:Kochani.Mam dużo zabawek.Na życzenie mogę przygotować odpowiedni zestaw.Jest też jeszcze wolne nowiutkie wiaderko na suchą karmę.Wchodzi 2 kg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości