Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:becia_73 zgloszenia przyjmujemy tylko na pw
jasdor pisze:No, wreszcie namierzyłam watek![]()
I na te okolicznośc zapytuje się , czy kotek bez uszka, z niedorozwojem częściowym od urodzenia, może startowac w konkursie i uzyskać status przewlekle chorego? Fizycznie wydaje się być zdrowy, ale taki "niedokończony" z lewej strony siebie .
isabell36 pisze:jasdor pisze:No, wreszcie namierzyłam watek![]()
I na te okolicznośc zapytuje się , czy kotek bez uszka, z niedorozwojem częściowym od urodzenia, może startowac w konkursie i uzyskać status przewlekle chorego? Fizycznie wydaje się być zdrowy, ale taki "niedokończony" z lewej strony siebie .
Dawaj Mutkę, dawaj ....
jasdor pisze:isabell36 pisze:jasdor pisze:No, wreszcie namierzyłam watek![]()
Dawaj Mutkę, dawaj ....
Dzieki, czekałam na potwierdzenie. Teraz będę miała dylemat, którą Mutke wybrać
becia_73 pisze:Kociara82 pisze:becia_73 zgloszenia przyjmujemy tylko na pw
ok, przepraszam .
Bianka 4 pisze:Kociara, Iza chętnie pomogę w podliczaniu głosów w tym miesiącuJuż kombinuję jakby sobie to usprawnić
isabell36 pisze:Bianka 4 pisze:Kociara, Iza chętnie pomogę w podliczaniu głosów w tym miesiącuJuż kombinuję jakby sobie to usprawnić
Dzięki![]()
ja kopiuję wszystkie posty z głosowaniem oraz spis kandydatów i kandydatek do dokumentu tekstowego, drukuję i zliczam punkt po punkcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 7 gości