Koty oddają się psom! Na schronisko w Białej Podlaskiej

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 30, 2012 19:37 Re: Koty oddają się psom! Na schronisko w Białej Podlask

mc to na rękach nosić, zdolniacha i do tego kochana dziewczyna :1luvu: Do mnie paczuszka już dotarła, znaczy pomknęłam wieczorkiem z awizo na pocztę i okazało się, że to od Kasi, dziękujemy!!! Obrazek

vincent_vader

Od: Śro lis 25, 2009 21:36

Post » Pt mar 30, 2012 22:10 Re: Koty oddają się psom! Na schronisko w Białej Podlask

Hehe turkusowa czy maueczarne jedna chwała. I to kolor i to ;) Ważne, żeby psiakom pomóc.

vincent_vader pisze:mc to na rękach nosić, zdolniacha i do tego kochana dziewczyna :1luvu: Do mnie paczuszka już dotarła, znaczy pomknęłam wieczorkiem z awizo na pocztę i okazało się, że to od Kasi, dziękujemy!!! Obrazek

Oj by Cię ręce rozbolały :twisted:
Cieszę się, że paczucha dotarła. To ja dziękuję za pomoc psinkom :1luvu:

Jak tylko dostanę informacje o otrzymaniu przesyłek od wszystkim zamkniemy bazarek. Zuzzik odbierze w niedzielę osobiście, więc tu na potwierdzenie nie musimy czekać. Obiecuję oddać jej kota ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon kwi 02, 2012 12:15 Re: Koty oddają się psom! Na schronisko w Białej Podlask

dzisiaj dostałam Psotkę :1luvu: jest cudna :mrgreen:
Obrazek

kinga_kinga7

Od: Czw sty 14, 2010 13:43

Post » Pon kwi 02, 2012 23:14 Re: Koty oddają się psom! Na schronisko w Białej Podlask

kinga_kinga7 pisze:dzisiaj dostałam Psotkę :1luvu: jest cudna :mrgreen:

Super :mrgreen: dziękuję :1luvu:

Ja mam małe problemy z bankiem, dlatego przelew jeszcze nie wyszedł ode mnie. Jutro idę to wyjaśnić i od razu przeleję pieniądze. Przepraszam :oops:

Zaczekamy jeszcze na wiadomość od genowefy.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

[poprzednia]