fajne, nowe koszulki z psiakiem, kraków.. koniec..

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 23, 2012 8:42 Re: fajne, nowe koszulki z psiakiem, kraków, do 15.03..

bardzo się cieszę, wszystkie fanty dotarły do kupujących, również do Akimy.. zamykamy ten kramik :), ale proszę się nie martwić, będą następne :ok: zebrane pieniążki już przelałam na konto jagienki..
wszystkim i jeszcze raz bardzo i serdecznie dziękuję :1luvu:
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt mar 23, 2012 9:34 Re: fajne, nowe koszulki z psiakiem, kraków.. koniec..

Koszulka dotarła, jest śliczna i świetna jakościowo, dziękuję. Tylko mimo że M, jest na mnie wielka :mrgreen: Gdyby kiedyś był bazarek z rozmiarem S a nawet XS to piszę się na zakup od razu! :wink:

Tuka

Od: Pon cze 20, 2005 10:57

Post » Pt mar 23, 2012 10:55 Re: fajne, nowe koszulki z psiakiem, kraków.. koniec..

Tuka pisze:Koszulka dotarła, jest śliczna i świetna jakościowo, dziękuję. Tylko mimo że M, jest na mnie wielka :mrgreen: Gdyby kiedyś był bazarek z rozmiarem S a nawet XS to piszę się na zakup od razu! :wink:

wiem, niestety duża.. ale to kolekcja unikatowa.. i już innych koszulek nie będzie.. bo to była produkcja pod ten właśnie cel, taka darowizna właściwie.. teraz to koszulki wyprzedaję, niestety właściwie już poniżej kosztu produkcji :oops:, bo to ostatnie sztuki.. jeszcze kilka zostało, jakby co :twisted: , jakby ktoś chciał..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

[poprzednia]