Świeczki, portfele, kosmetyczka i ..... KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 29, 2012 10:28 Re: Świeczki, portfele, kosmetyczka i ..... na pomoc RTOZ K

michalinadzordz pisze:
3. Portfel damski KUP TERAZ 5,- + 5,- za przesyłkę :arrow: Myszolandia :1luvu:
wym.: 18,5/10 cm - złożony, w środku dodatkowa przegródka zamykana na ekspres
Obrazek Obrazek

Jak przeczytałam to wiedziałam, że jesteś z okolic Łodzi :P Ja jestem ze Zduńskiej Woli ale studiuję we Wrocławiu. Jak w galerii handlowej powiedziałam sprzedawczyni, że szukam bluzy NA EKSPRES to nie miała pojęcia o co mi chodzi ;) przeprowadziłam wywiad środowiskowy na uczelni wśród znajomych z całej Polski i tylko w naszych rejonach się tak mówi ;) inni mówią zamek albo suwak :)

cześć.. u nas tylko eksspressss... :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt mar 30, 2012 10:52 Re: Świeczki, portfele, kosmetyczka i ..... na pomoc RTOZ K

Hanulka pisze:
michalinadzordz pisze:
3. Portfel damski KUP TERAZ 5,- + 5,- za przesyłkę :arrow: Myszolandia :1luvu:
wym.: 18,5/10 cm - złożony, w środku dodatkowa przegródka zamykana na ekspres
Obrazek Obrazek

Jak przeczytałam to wiedziałam, że jesteś z okolic Łodzi :P Ja jestem ze Zduńskiej Woli ale studiuję we Wrocławiu. Jak w galerii handlowej powiedziałam sprzedawczyni, że szukam bluzy NA EKSPRES to nie miała pojęcia o co mi chodzi ;) przeprowadziłam wywiad środowiskowy na uczelni wśród znajomych z całej Polski i tylko w naszych rejonach się tak mówi ;) inni mówią zamek albo suwak :)

cześć.. u nas tylko eksspressss... :ryk:

mnie koleżanki powiedziały, że ekspres to tylko do kawy albo taki pociąg :D :mrgreen:

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pt mar 30, 2012 16:34 Re: Świeczki, portfele, kosmetyczka i ..... na pomoc RTOZ K

:ryk: :mrgreen: nie tylko :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro kwi 04, 2012 17:56 Re: Świeczki, portfele, kosmetyczka i ..... na pomoc RTOZ K

Zapraszamy! Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia]