KONIEC - Biżu-Meks. i in. na Brysia operację Nero

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 22, 2011 6:20 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Pięknie dziękujemy za wierszyk.

Rany ja nie wiedziałam, że całe towarzystwo kociopomagaczy to urodzeni poeci... pójdzie z torbami pójść :mrgreen:

Ale ponieważ konkurs zakończył się wczoraj to ja podstępnie pozwolę sobie zaznaćzyć nr. 1 i 10

A kochana welina jeśli chce udział w licytacji proszona jest o wybranie innej pary. Tamte są wygraną i już. Jak widac kolczyków jest dużo a nie wolno rozbijać bazarku i już... Nagroda to nagroda. Nieodebranie nagrody w konkursie to często forma protestu, przewicwko werdyktowi, przeciwko jury, no nie, tak się nie możemy bawić...

Bardzo dziękuję za miły kontakt, bo bazarek to bazarek, kupił nie kupił ale pogadać można...

Miłego dnia :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro cze 22, 2011 6:38 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

taizu pisze:Późną nockę mamy, lecz bazarek przypominamy :mrgreen:

z ranka również się przypomnimy
piękny towar zachwalimy
więc proszę kupować
grosza nie żałować
bo Wasze wpłaty
zasilą biedne zwierzaki :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 22, 2011 7:49 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Widać szanowna Meksykanka nie czyta postów,a ja dla niej tak pięknie zemdlałam.
Również zalicytowałam nr.57 czego nie odnotowano.Myślę dalej :mrgreen: .Również ktoś tam licytował sam ze sobą i nie zaznaczono.Tak się czasami robi.Ja kiedyś na swoim bazarku licytowałam sama ze sobą i żeby było śmieszniej o swoją robótkę.Jeżeli to ma być bazarek nieustający wpisuj datę przy danej rzeczy kiedy koniec licytacji, bo ludzie nie będą wiedzieć,a i Ty się pogubisz. :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro cze 22, 2011 8:09 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

O rany... ja strasznie przepraszam.
Widać, że te rozróby to ja robię :oops:
Ledwie się dopuściłam do bazarku i już fanty w powietrzu latają.

A wczoraj udało mi się dotrzec do Teatru Wielkiego na Święto Wiosny Strawińskiego, ale w związku z tym zupełnie zawaliłam inne, nawet kocie obowiązki :oops:

Dobrze to krakowskim targiem jedne wylicytowane a drugie jako nagroda.

A co do samoprzelicytowania - miałam moralne wątpliwości - po pierwsze czy to przypadkiem nie podlega karze za wymuszenie... bo boję się, że to ja wymusiłam autolicytację i czy to jednak zgodne z zasadami bazarku.

O datach - dziękuję serdecznie za uwagę, rzeczywiście zaraz się pogubię i będzie jeszcze dodatkowy bałagan na bazarze.

Pozdrawiam środowo i tradycyjnie przepraszam za kociokwik czy Katzenjammer (choć to raczej po alkoholu być powinno :roll: )
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 22, 2011 8:17 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Coś tam byle jak dopisałam.

Ale a pro pos mdlenia bardzo malowniczego - ja widziałam, że tam jakiś szczurek pokazowo upada...
Nie żebym miała jakieś uprzedzenia... ale ja chyba jednak z człowiekiem koresponduję... a może z kotem? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 22, 2011 10:23 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Co do przelicytowania samej siebie to podtrzymuję propozycję - każda para o 2 złote więcej :ok: proszę odnotować :!: i nie strzelać fochów :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro cze 22, 2011 12:13 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

No dobrze, to a odnotuję, ale głupio mi i tak pozostaję :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 22, 2011 12:26 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

meksykanka pisze:No dobrze, to a odnotuję, ale głupio mi i tak pozostaję :oops:

Zosiu młódka jesteś -nauczysz się z czasem jak dają to się bierze :mrgreen: :ryk: :ryk:

welina

Post » Śro cze 22, 2011 16:31 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

welina pisze:
meksykanka pisze:No dobrze, to a odnotuję, ale głupio mi i tak pozostaję :oops:

Zosiu młódka jesteś -nauczysz się z czasem jak dają to się bierze :mrgreen: :ryk: :ryk:

Całkowicie się z Tobą zgadzam :ok: bierze się, nie marudzi i prosi o więcej :mrgreen: :ryk: :ryk:

Zapraszamy na zakupy :kotek:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro cze 22, 2011 17:21 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Bardzo dziękujemy za naganę :oops: i wsparcie oraz za odwiedziny na naszym "tianguis".
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 22, 2011 18:12 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

To nie były nagany-tylko dobre rady :mrgreen: .Nr.5 przypomina mi moją młodość.Podobne miałam.Myślę,czy wypada takie nosić :roll: Ja będę myśleć,a Ty mi zmierz jaką długość ma zawieszka bez bigla. :ok:Mam nadzieje,że nie są krótkie.

" Ciało się zestarzało,a w sercu szesnaście lat zostało " :ryk: :ryk:

welina

Post » Śro cze 22, 2011 19:12 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Jak dotrę pomierzę. Tylko mam taką wątpliwość, czy też pytanie albo uściślenie.
Zawieszka połączona jest z biglem jeszcze za pomocą kółeczka.
To rozumiem, że zmierzyć samą zawieszkę bez tego kółeczka? Pewnie to i tak za wiele nie robi, bo kółeczko ma z 5 mm średnicy.

Pozdrawiam bazarkowo
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro cze 22, 2011 19:27 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

meksykanka pisze:Jak dotrę pomierzę. Tylko mam taką wątpliwość, czy też pytanie albo uściślenie.
Zawieszka połączona jest z biglem jeszcze za pomocą kółeczka.
To rozumiem, że zmierzyć samą zawieszkę bez tego kółeczka? Pewnie to i tak za wiele nie robi, bo kółeczko ma z 5 mm średnicy.

Pozdrawiam bazarkowo

to zmierz dół. całkowitą :ok:

welina

Post » Śro cze 22, 2011 19:38 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

strasznie mi się podobają dłuuugaśne kolczyki.Strasznie mi sie podobają dziewczyny ubrane w takowe cuda.
Mała jestem,szyja nie łabędzie więc mogę tylko smakiem sie obejść.
Ale polecam wszelkim młódkom i nie młódkom co to mogą sobie pozwolić na takie dyndasy. :lol: Pięknie wygląda taka kobieta w TAKICH kolczykach!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 22, 2011 19:38 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

To może tak będzie łatwiej?

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]