"Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt maja 06, 2011 11:06 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

welina pisze:
welina pisze:Iza przyszły od Ciebie obrazy.Pięęęęęęęęęękne.Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ludzie kupujcie-warto.Już bym licytowała,ale należę do "Klubu Pustych Kieszeni" .( a nie chcę podać niskiej ceny ,bo wstyd za takie cudeńka ) :( :oops:

W mordę najwyżej lekarstw nie wykupie,ale zacznę nr 1 za 35 zł ( wiem mało ) :oops: -choć wierzę,że ktoś mnie przebije i nie pozwoli tak tanio kupić. :ok: :ok: :ok:

Iza
,chcę jeszcze dodać,że te różyczki na "Pożegnaniu" są tak wypracowane-cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu: Czkam tylko na kogoś z wiertarką :ok:

Jeszcze ostrzę zęby na Diabolic-jak poprawi się zdrowie Izy,a ja uzbieram pieniądze
:( :mrgreen:

Obrazek

Ewuś!!! 8O Kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ty nie możesz. :roll: Musisz kupić leki. Proszę :wink: .Daj spokój. Może Ktoś jeszcze zalicytuje. :roll: :oops: Podsunęłaś mi pomysł z tym "Diabolickiem" :1luvu: :D

Dziekuję. :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt maja 06, 2011 11:12 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

-=sara=- pisze:Ja już sobie te kwiatuszki wcześniej upatrzyłam - dla Babci, ale nie miałam wolnych środków... Jak widać czekają na mnie :mrgreen:

Tak. :D To w takim razie bardzo się cieszę. :lol: I Dziękuję Ci Kochana z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No dziewczyny "Ducha walki" mi dodajecie. :lol: Chciałam już pędzle i farby rzucić w kąt, ale teraz muszę się nad tym głęboko...zastanowić. :wink:

iza71koty

Post » Pt maja 06, 2011 11:13 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

iza71koty pisze:Obrazek

Zapraszam :D

Gorąco Zapraszamy i Prosimy o przelicytowanie Weliny. :1luvu: :D Ona musi kupić leki. :wink:

iza71koty

Post » Pt maja 06, 2011 11:34 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

iza71koty pisze:
iza71koty pisze:Obrazek

Zapraszam :D

Gorąco Zapraszamy i Prosimy o przelicytowanie Weliny. :1luvu: :D Ona musi kupić leki. :wink:

Iza jak zobaczę na bazarku Diabolic padnę na zawał.

Zapraszam do licytacji w imieniu kotków.Obrazy Izy są cudne.Mam trzy- na żywo jeszcze piękniejsze.
:ok: :ok: :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt maja 06, 2011 11:54 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

welina pisze:Iza jak zobaczę na bazarku Diabolic padnę na zawał.

Lepiej już pożyczkę załatwiaj :ryk: :wink:

Welina jesteś niezastąpiona :1luvu:

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pt maja 06, 2011 12:08 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

Cudak1 pisze:

Tak Welina :1luvu: :D jest niesamowita i ...zaskakująca. :lol: Zobaczysz Ewuś. :D Oj chyba zobaczysz....

iza71koty

Post » Pt maja 06, 2011 12:13 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

Cudak1 pisze:

Cudaczku,a może będziesz dobrą wirtualną koleżanką ( ogiera sprzedasz) i mi pożyczysz bez odsetek.
:mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Pt maja 06, 2011 17:52 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

To ja sie pochwalę - mam Diabolic z poprzedniego bazarku :) Nie wiem ile kosztują ogiery, ale myślę, że ten obraz wart jest co najmniej kilku :wink: (ale nawet za całe stado bym go nie oddała)

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pt maja 06, 2011 18:05 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

Wow!!! :D :ok: No to cieszę się OGROMNIE. Aga :D Ty to potrafisz człowieka podbudować. :1luvu: Dziękuję. :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Pt maja 06, 2011 18:09 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

agiag pisze:To ja sie pochwalę - mam Diabolic z poprzedniego bazarku :) Nie wiem ile kosztują ogiery, ale myślę, że ten obraz wart jest co najmniej kilku :wink: (ale nawet za całe stado bym go nie oddała)

Już padam na zawał z zazdrości-co tam koń. :mrgreen: :mrgreen: Obrazek

welina

Post » Pt maja 06, 2011 18:24 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

Nie, nie, nie! Absolutnie nie możesz paść na zawał, bo przegapisz kolejny bazarek Izy - a jak pojawi się na nim Diabolic...?

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pt maja 06, 2011 21:23 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

agiag pisze:Nie, nie, nie! Absolutnie nie możesz paść na zawał, bo przegapisz kolejny bazarek Izy - a jak pojawi się na nim Diabolic...?

Masz racje,trzeba wziąć lekarstwo i iść spać. :mrgreen: Obrazek

welina

Post » Pt maja 06, 2011 21:44 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

agiag pisze:Nie, nie, nie! Absolutnie nie możesz paść na zawał, bo przegapisz kolejny bazarek Izy - a jak pojawi się na nim Diabolic...?

Spokojnie Ewa nie zejdzie na zawał bo Diabolic się nie pojawi. :D Nigdy nie maluję tego samego. Zrobiłam to dwa razy na konkretną prośbę i niestety dużo trudu mnie to kosztowało. Każdy obraz to osobny temat. Nie potrafię i chyba nie chcę malować dwóch takich samych. Może to i lepiej. :roll:
Diabolic a raczej coś z niego wykorzystam teraz do pracy, która mi nie wyszła. Jestem w trakcie poprawek. Zamysł był inny ale poszło mi żle. Czasem się zdarza. Będzie zatem inny obraz. Może się spodoba..... :roll: :oops:

iza71koty

Post » Pt maja 06, 2011 21:56 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

iza71koty pisze:

Spokojnie Ewa nie zejdzie na zawał bo Diabolic się nie pojawi. :D Nigdy nie maluję tego samego. Zrobiłam to dwa razy na konkretną prośbę i niestety dużo trudu mnie to kosztowało. Każdy obraz to osobny temat. Nie potrafię i chyba nie chcę malować dwóch takich samych. Może to i lepiej. :roll:
Diabolic a raczej coś z niego wykorzystam teraz do pracy, która mi nie wyszła. Jestem w trakcie poprawek. Zamysł był inny ale poszło mi żle. Czasem się zdarza. Będzie zatem inny obraz. Może się spodoba..... :roll: :oops:

Czyli z Ciebie Izuniu prawdziwy artysta-malarz :ok:

welina

Post » Pt maja 06, 2011 21:58 Re: "Akt z różami" obrazek olejny na szczecińskie kociaki!!!

Nie Ewa. Samouk pasjonat :D

iza71koty

[poprzednia][następna]