KONIEC sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 02, 2011 16:00 Re: sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

dziweczyny, koty licza na wsparcie :wink:
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Sob kwi 02, 2011 17:17 Re: sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

Pomyślcie, może szykuje się w rodzinie, u znajomych Komunia? Prezent trzeba w coś zapakować. Czekają torebki z motywem "komunijnym".
A może idziecie gdzieś na imprezę z butelką winka lub czegos mocniejszego? Też mozna zapakowac w torebkę.
Po co przepłacać w sklepie, tutaj skorzystają kotki.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Sob kwi 02, 2011 22:17 Re: sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

Żadnych imprez nie planujecie? Ale jeśli na razie nie, to nigdy nie wiadomo czy się jakaś nie trafi i nie trzeba będzie prezentu pakować? Mozna mieć coś na "wszelki wypadek".
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Pon kwi 04, 2011 6:46 Re: sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

Koniec bazarku dziękuje za licytacje i zakupy!
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pon kwi 04, 2011 16:00 Re: KONIEC sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

perfum, 2xpłyny do kąpieli, mydło w płynie odebrała Adonis osobiscie, przelew z konta od maria_kania
dziękuje serdecznie za wsparcie naszych kotów
Obrazek

maria_kania

Post » Pon kwi 04, 2011 16:06 Re: KONIEC sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

Jak to - koniec :crying: Ja chcę Arden i złotą butlę! Maiły byc ceny wywoławcze, czekałam :placz:
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon kwi 04, 2011 16:28 Re: KONIEC sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

Hańka pisze:Jak to - koniec :crying: Ja chcę Arden i złotą butlę! Maiły byc ceny wywoławcze, czekałam :placz:

dziewczyny licytowaly...
pisałam ze do niedzieli wieczora ;-(

złota butla czeka na Ciebie ;-)
a Aredn jest w tej chwili po 20zł dla XagaX jak dasz lepszą cenę i dogadamy sie z XagaX to może Ci go odda...

odezwij sie do XagaX może akurat odstąpi na koty...
pozdrawiam
Obrazek

maria_kania

Post » Śro kwi 06, 2011 20:19 Re: KONIEC sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

maria_kania pisze:
Hańka pisze:Jak to - koniec :crying: Ja chcę Arden i złotą butlę! Maiły byc ceny wywoławcze, czekałam :placz:

a Aredn jest w tej chwili po 20zł dla XagaX jak dasz lepszą cenę i dogadamy sie z XagaX to może Ci go odda...

pozdrawiam

odstąpi, tylko za ile? ;) koty są ważniejsze od mojego zbieractwa buteleczek, a może uda się tak umówić, że na mój koszt dostanę pusty flakonik? :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro kwi 06, 2011 21:37 Re: KONIEC sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

XAgaX pisze:
maria_kania pisze:

pozdrawiam

odstąpi, tylko za ile? ;) koty są ważniejsze od mojego zbieractwa buteleczek, a może uda się tak umówić, że na mój koszt dostanę pusty flakonik? :)

Hańka co Ty na to??
Obrazek

maria_kania

Post » Czw kwi 07, 2011 15:17 Re: KONIEC sephora, perfumy ZAPROPONUJ CENĘ na KoTy z PKDT!

Sprawa perfum nieaktualna, mam już inny prezent dla mamy, dzięki za dobre chęci!
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

[poprzednia]