PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI-Było 9 GRATISÓW-KONIEC dziekuje:)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw mar 31, 2011 7:24 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

Iweta pisze:
Alienor pisze:Nr1 72, nr2 92 :wink:

Alienor ależ duch walki w Ciebie wstąpił :ok: [/b]

Alienor wie co robi zapewne i nr 1 i nr jak znalazł na Grunwald :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw mar 31, 2011 10:09 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

I skokniemy sobie na górną półkę :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw mar 31, 2011 10:10 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

Dorota Wojciechowska pisze:
Iweta pisze:
Alienor pisze:Nr1 72, nr2 92 :wink:

Alienor ależ duch walki w Ciebie wstąpił :ok: [/b]

Alienor wie co robi zapewne i nr 1 i nr jak znalazł na Grunwald :ryk:

Myslisz, ze moga sie przydać takie naturalne dopalacze, przed jakimś Turniejem Miecza Długiego? :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw mar 31, 2011 10:35 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

To za długi miecz 8)
nr.1 -75 zł......nr.2 -95 zł pi.............wa mooooooooooooooja :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw mar 31, 2011 13:33 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

nasze kociaki tak szybko oprózniaja flaszeczki Obrazek
żeby Iwonka miała na nowe naleweczki.
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Czw mar 31, 2011 13:47 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

Dorota Wojciechowska pisze:nasze kociaki tak szybko oprózniaja flaszeczki Obrazek
żeby Iwonka miała na nowe naleweczki.

Koty siooooooooo nie wypijać mi mojej pigwyyyyyyyyyyyy :mrgreen:

welina

Post » Czw mar 31, 2011 16:02 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

to ja poproszę zestaw nr 2 za 100zł 8)

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw mar 31, 2011 16:55 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

Nr1 76zł, Filomen, poczęstujesz pigwą? :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw mar 31, 2011 19:45 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

Ewa, Ty też 8O dziekuje serdecznie i Tobie Marzenko wielkie dzięki :1luvu: Chyba bedzie jakas wspólna imprezka :wink: Jakby co to pamietajcie o mnie, zabiore ze soba małe co nieco :piwa:

Iweta

Post » Czw mar 31, 2011 22:51 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

Iweta pisze:Ewa, Ty też 8O dziekuje serdecznie i Tobie Marzenko wielkie dzięki :1luvu: Chyba bedzie jakas wspólna imprezka :wink: Jakby co to pamietajcie o mnie, zabiore ze soba małe co nieco :piwa:

No Iwonka wspólna impreza jak co roku tradycyjnie będzie :D chyba to już trzecia w tym roku kocia impreza u mnie, ale jak zwykle w plenerze z grillem czyli tak okolice czerwca albo lipca :?: musze się wreszcie spręzyć z organizacją :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt kwi 01, 2011 7:11 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

terenia1 pisze:No Iwonka wspólna impreza jak co roku tradycyjnie będzie :D chyba to już trzecia w tym roku kocia impreza u mnie, ale jak zwykle w plenerze z grillem czyli tak okolice czerwca albo lipca :?: musze się wreszcie spręzyć z organizacją :)

Z wyliczeń wynika, ze to będzie czwarta impreza :wink:
Moim zdaniem, date powinnas podac Ty, jako Gospodyni a reszta imprezowiczów będzie musiała sie dostosować :D Wiesz, ze jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził :mrgreen:

Iweta

Post » Pt kwi 01, 2011 7:19 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

Tylko proszę nie robić między 9 a 17 lipca, bo mnie nie ma i nie będę mogła przynieść licor de cafe własnej roboty :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 01, 2011 7:32 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

Przy przetworach oooooo potworach :ryk: ot tak mi się zrymowało.
A co do imprezy - to TYeresa teraz nie ma że boli - termin wcześniej - czyli juz coby Maja mogła w końcu dojechać :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt kwi 01, 2011 7:45 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

Dorota Wojciechowska pisze:Przy przetworach oooooo potworach :ryk: ot tak mi się zrymowało.
A co do imprezy - to TYeresa teraz nie ma że boli - termin wcześniej - czyli juz coby Maja mogła w końcu dojechać :ok:

Żeby Maja mogła być to nie wiem czy już nie jest za późno na ustalenie terminu. To Kobieta bardzo, bardzo zapracowana 8) ale warto zapytac, czy ma jeszcze wolne jakies okienko :wink:

Iweta

Post » Pt kwi 01, 2011 10:09 Re: Jeszcze raz...PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI dla Kociej Chatki:)

Skooooooooończyło się marzenie jak zwykle.Miałam piękną wizję . Święta -siedzę w fotelu nogi na pufie,a kurier przynosi paczkę od Iwonki.Gotowe jedzonko i zapitka pigwowa.Nic tylko relaks......... :piwa: Niestety dziewczyny mnie przelicytowały-na więcej mnie nie stać :oops: :placz: (dobrze bo na koty)Koniec relaksu nie ma pigwyyyyyyyyyyyyyyyyy.Trzeba zakasać rękawy i do roboty:( :mrgreen: Życzę dalszej owocnej licytacji. :ok: :1luvu: :1luvu:

welina

[poprzednia][następna]