Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 12, 2011 14:14 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

Czegoś nie rozumiem :roll:
mam wydzwaniać do Prążek i dopraszać się przysłania wylicytowanej rzeczy ? :roll: Dwa tygodnie temu wysłałam przelew i podałam adres do wysyłki i uważam, że na tym moja rola jako kupującego się kończy.
Rozumiem, że są różne sytuacje w życiu, choroba itp., ale w takiej sytuacji można napisać choćby jedno zdanie wyjaśnienia. Kilka razy dostawałam fanty z KB z opóźnieniem, dwa razy z bardzo dużym, ale byłam uprzedzona, że ktoś ma problemy takie czy siakie i wysyłka będzie w terminie późniejszym.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro sty 12, 2011 14:27 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

pisiokot pisze:Czegoś nie rozumiem :roll:
mam wydzwaniać do Prążek i dopraszać się przysłania wylicytowanej rzeczy ? :roll: Dwa tygodnie temu wysłałam przelew i podałam adres do wysyłki i uważam, że na tym moja rola jako kupującego się kończy.
Rozumiem, że są różne sytuacje w życiu, choroba itp., ale w takiej sytuacji można napisać choćby jedno zdanie wyjaśnienia. Kilka razy dostawałam fanty z KB z opóźnieniem, dwa razy z bardzo dużym, ale byłam uprzedzona, że ktoś ma problemy takie czy siakie i wysyłka będzie w terminie późniejszym.

Popieram Ciebie w 100% - jednak Ja napisałam ze czekam, przeszukałam forum, znalazłam nr, podałam innym - zadzwoniłam i wysłałam sms - FAKT chyba nie powinna robić to osoba kupująca, ale .... bez komentarza.

Podobno jutro paczka ma zostać wysłana.
Oczywiście należałoby napisać coś lub cokolwiek, ale jak widać jest jak jest.
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Śro sty 12, 2011 15:59 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

To może ja też powinnam się przypomnieć :?: poczekam do piątku, jak nie dojdzie to wyśle sms-ka :)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=124437

Beatris86

Od: Czw lis 12, 2009 14:32

Post » Sob sty 15, 2011 14:27 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

Dostałaś fanty? Do mnie niestety nic nie doszło :twisted:
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Post » Pon sty 17, 2011 9:50 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

Dziś rano dzwoniłam do Prążek - NIESTETY nie wysłała paczki do mnie bo..... ble ble i jeszcze więcej opowieści.
Twierdzi że dziś wyślę przesyłkę do mnie (nawet przed 17 stą)

Jeśli dziś nie zostanie do mnie paczka - myślę aby dopominać się zwrotu kasy.

:twisted: nie chcę pisać co o tym myślę - po co się denerwować w poniedziałek rano.

jak coś tu jest nr do Prążek - tel. 668-55-11-99

MonikaWarszawa

Post » Pon sty 17, 2011 11:33 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

Obawiam się, że wydzwanianie niewiele da :roll:.
Prążek wie, że zawaliła i wcale ją to widać nie stresuje. Gdyby było inaczej to czym prędzej po takich ponaglających telefonach wysyłała by fanty.
Zainkasowała pieniądze (ode mnie np. 50 zł :( ) i ma nas w nosie.
Obrazek

pisiokot

Post » Pon sty 17, 2011 11:44 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

Świetnie :twisted: , Ja wieczorem zadzwonię i zapytam czy wysłała.
Nie robić nic? :twisted:

MonikaWarszawa

Post » Wto sty 18, 2011 16:17 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

a ja się jeszcze nie upominałam, ale jak do Was nie dotarły przesyłki to do mnie pewnie też. Mam coś na poczcie, jutro idę odebrać, bo już się kończy termin, ale zamawiał też na innych bazarkach i allegro, więc pewnie to nie to. Ja bym chciała te czerwone gatki dostać do walentynek hehe :)
:kotek: :ok:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Beatris86

Post » Wto sty 18, 2011 16:35 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

A Ja dzwonie od rana, i na początku nie odbierała a teraz ma wyłączony telefon.

:evil: szlag mnie trafi, jak ja nie znoszę takich ludzi - skąd ona jest, ale pewnie daleko od Wawy - ale najchętniej to bym pojechała i powiedziała prosto w oczy co o niej myślę. :evil:

MonikaWarszawa

Post » Wto sty 18, 2011 16:46 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

Dziwne :roll: po ilości postów wygląda na " zadomowioną" forumowiczkę, a takie osoby zazwyczaj są uczciwe i obowiązkowe.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Beatris86

Post » Wto sty 18, 2011 16:52 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

MonikaWarszawa pisze:skąd ona jest, ale pewnie daleko od Wawy - ale najchętniej to bym pojechała i powiedziała prosto w oczy co o niej myślę. :evil:

Prążek jest z Opola, albo z okolic.
Beatris86, Ty to raczej na te gatki nie licz :mrgreen:
Obrazek

pisiokot

Post » Wto sty 18, 2011 16:55 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

hehehehe jak nie dostanę czerwoniaków, to już trudno :roll: ale mam nadzieję, że pieniążki, które za nie wpłaciłam i Wy wpłaciłyście za swoje przedmioty pójdą faktycznie na koty, bo jak nie to w ogóle lipa :(
Obrazek Obrazek
Obrazek

Beatris86

Post » Wto sty 18, 2011 16:58 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

miałam wcześniej już kontakt z Prążek, pomagałam gdy miała nerkowe koty. Nie miałam problemów w kontaktem.
A teraz też czekam na fanty. W niedzielę dostałam odpowiedź na mój sms, mam nadzieję, że paczka się niedługo pojawi,
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto sty 18, 2011 21:03 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

Dostałam sms:

"Przesyłka będzie u Ciebie w czwartek zgodnie z regulaminem pp. "

zobaczymy, :roll:

MonikaWarszawa

Post » Wto sty 18, 2011 21:08 Re: Na... Ciepła kurtka, buty, bluzki... KONIEC, DZIĘKUJĘ

MonikaWarszawa pisze:Dostałam sms:
"Przesyłka będzie u Ciebie w czwartek zgodnie z regulaminem pp. "
zobaczymy, :roll:

Hm, jak ten cud się stanie i przesyłka do Ciebie dotrze to chyba i ja się przemogę i zadzwonię :roll:. Bo rozumiem, że bez ponaglania to nie mam na co liczyć :(.
Obrazek

pisiokot

[poprzednia][następna]