Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pt paź 15, 2010 19:15 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

a na dno najlepsza łopata żeby szybko zakopać o :!: Obrazek
krynia08

Post » Pt paź 15, 2010 19:22 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Krynia08 - gratis dorzucę Karolinke z mojego podpisu :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt paź 15, 2010 19:25 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

jasdor pisze:Krynia08 - gratis dorzucę Karolinke z mojego podpisu :mrgreen:

:cry: ech mam zakaz brania zwierząt , psy ze schronu byly na tymczasie i zostaly na stale :mrgreen: razem jest ich 4 i 2 koty, mąż obiecał ze jak wezme to ja do schronu :ryk:
krynia08

Post » Pt paź 15, 2010 19:51 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Przepiekna geba :-) Jak widze jestescie dalej na wesolej drodze.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt paź 15, 2010 20:02 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Też by Ci wesoło było, jakby Ci handelek szedł , co nie ?

jasdor

Post » Sob paź 16, 2010 18:10 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Wiesz jasdor, ciesze sie naprawde dla Ciebie, bo kasa na ulicy nie lezy. Mi sie tez zawsze geba smieje, jak bazarkowe fanty, ktore komus podarowalam, dobre wyniki przyniosly. :mrgreen:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto paź 19, 2010 16:18 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

:1luvu: :1luvu: :1luvu: DOTARŁO PIĘKNIE DZIĘKUJĘ :1luvu: :1luvu:
krynia08

Post » Czw paź 21, 2010 11:07 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Krynia, mam nadzieję, że wszystko pasuje i sie podoba.
Dziewczyny, ponieważ nie dysponuję w domu internetem (chwilowo) prosze na PW podawać adresy Wasze, gdzie mam powysyłać.
Przepraszam z góry, jakby mnie długo nie było, bo akurat teraz za własną doopą nie mogę nadążyć. :oops:

jasdor

Post » Pt paź 22, 2010 14:50 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Nie mam neta w domu :crying: Nie mam czasu w pracy :crying:
WYBACZYCIE ? :oops:
Zrobimy tak : ja powysyłam co sie komu należy i kto podał mi adres, zapłata będzie później. Może tak być ? plissssss :oops:
Transport i domek dla 2 kotków w Krośnie się szykuje, które po trochu jadą z okolic Warszawy i trzeba sprawy podopinać na ostatni guzik.

jasdor

Post » Czw paź 28, 2010 10:41 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Wszystko doszło...Jasdor Ty się kobieto normalnie marnujesz- takie cudeńka dziergasz. No myszka-marzenie...Cudniasta, te wąsiki, ta kokardka różowa i ten zakręcony ogonek.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziekuję :1luvu:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw paź 28, 2010 11:20 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Hehehe :) Robię jeszcze straszzzne koty, straszzzzne pieski, pająki, itp. :mrgreen: tylko koty żeby sie bawiły to im musze na zachętę kocimiętką spryskać. Potem już idzie .

jasdor

Post » Czw paź 28, 2010 12:41 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

jasdor pisze:Hehehe :) Robię jeszcze straszzzne koty, straszzzzne pieski, pająki, itp. :mrgreen: tylko koty żeby sie bawiły to im musze na zachętę kocimiętką spryskać. Potem już idzie .

ja kcem zobaczyć strrasznego kota :mrgreen: ... moje i bez kocimietki ukradły niczym pęto kiełbasy i zwiały a Nikita próbował wypatroszyć myszo-szczurka hihihi

Asia_Siunia

Post » Czw paź 28, 2010 12:48 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Asia_Siunia pisze:
jasdor pisze:Hehehe :) Robię jeszcze straszzzne koty, straszzzzne pieski, pająki, itp. :mrgreen: tylko koty żeby sie bawiły to im musze na zachętę kocimiętką spryskać. Potem już idzie .

ja kcem zobaczyć strrasznego kota :mrgreen: ... moje i bez kocimietki ukradły niczym pęto kiełbasy i zwiały a Nikita próbował wypatroszyć myszo-szczurka hihihi

Nie mam fotek na razie, jak zrobię w świetle dziennych (bo lampa w aparacie padła) to wstawię. Na zawartość to trzeba pewnie uważać, bo tam folia szeleszcząca jest i gąbka . Moim nigdy nie zdarzyło się niczego "otworzyć" ale różnie bywa.
Pewnie pomyślę o bezpieczniejszym wkładzie :mrgreen:

jasdor

Post » Czw paź 28, 2010 13:22 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Nie martw się...nie dadzą rady ich wypatroszyć ale tak śmiesznie szarpał jakby myślał, ze w środku chowa się inny kot :ok:

Asia_Siunia

Post » Czw paź 28, 2010 13:28 Re: Korale,torebka,zegarek,słownik...na dwie czarne na długach

Ja dostałam przed sekundą - jejku, jakie cuda! :-) Mrucha na razie śpi, więc potem jej dam, super, fajne, lekkie, coś extra - jeszcze szeleści. Tylko muszą mi porządek z tym kontem zrobić :evil:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]