Moderator: Moderatorzy
JaEwka pisze:Dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby pójść na pocztę i wszystko wysłaćMam nadzieję, że wszystko szybko dojdzie
W pakowaniu dzielnie pomagał mi Gucio
Krynia i mamut zajrzycie sobie jakie ładne malunki macie po drugiej stronie papieru
Dzieło moje i Gucia więc na pewno kiedyś będzie bardzo cenne
JaEwka pisze:Dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby pójść na pocztę i wszystko wysłaćMam nadzieję, że wszystko szybko dojdzie
Krynia i mamut zajrzycie sobie jakie ładne malunki macie po drugiej stronie papieru
krynia08 pisze:no to jak takie dzieło to trzeba oprawić i bazara zrobić![]()
![]()
![]()
JaEwka pisze:krynia08 pisze:no to jak takie dzieło to trzeba oprawić i bazara zrobić![]()
![]()
![]()
I to jest pomysł![]()
Tylko kurcze my się nie podpisaliśmy
![]()
mamut pisze:JaEwka pisze:Dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby pójść na pocztę i wszystko wysłaćMam nadzieję, że wszystko szybko dojdzie
JaEwka, koteczki już do mnie dotarły,są piękne.
A co ja się namordowałam,żeby otworzyć paczkę i nie uszkodzić Twojego i Guciowego malowidła.
O... aż miałam taki włosNo i takiego gratisa w postaci pięknego malowidła to ja się nie spodziewałam
.
Tylko szkoda,że nie ma Waszych podpisów.
mamut pisze:JaEwka pisze:Dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby pójść na pocztę i wszystko wysłaćMam nadzieję, że wszystko szybko dojdzie
JaEwka, koteczki już do mnie dotarły,są piękne.
A co ja się namordowałam,żeby otworzyć paczkę i nie uszkodzić Twojego i Guciowego malowidła.
O... aż miałam taki włosNo i takiego gratisa w postaci pięknego malowidła to ja się nie spodziewałam
.
Tylko szkoda,że nie ma Waszych podpisów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości