Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 13, 2010 7:49 Re: Kocie gadżety-portfel,perfumy,figurki itp na Kocią Skarbonkę

podnosze śliczności :kotek:
krynia08

Post » Czw maja 13, 2010 7:50 Re: Kocie gadżety-portfel,perfumy,figurki itp na Kocią Skarbonkę

Jeszcze zapraszamy :oops:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw maja 13, 2010 14:56 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

Dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby pójść na pocztę i wszystko wysłać :oops: Mam nadzieję, że wszystko szybko dojdzie :ok: W pakowaniu dzielnie pomagał mi Gucio :mrgreen: Krynia i mamut zajrzycie sobie jakie ładne malunki macie po drugiej stronie papieru :lol: Dzieło moje i Gucia więc na pewno kiedyś będzie bardzo cenne :ryk:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw maja 13, 2010 14:58 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

JaEwka pisze:Dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby pójść na pocztę i wszystko wysłać :oops: Mam nadzieję, że wszystko szybko dojdzie :ok: W pakowaniu dzielnie pomagał mi Gucio :mrgreen: Krynia i mamut zajrzycie sobie jakie ładne malunki macie po drugiej stronie papieru :lol: Dzieło moje i Gucia więc na pewno kiedyś będzie bardzo cenne :ryk:

:mrgreen:
krynia08

Post » Czw maja 13, 2010 15:26 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

JaEwka pisze:Dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby pójść na pocztę i wszystko wysłać :oops: Mam nadzieję, że wszystko szybko dojdzie :ok: W pakowaniu dzielnie pomagał mi Gucio :mrgreen: Krynia i mamut zajrzycie sobie jakie ładne malunki macie po drugiej stronie papieru :lol: Dzieło moje i Gucia więc na pewno kiedyś będzie bardzo cenne :ryk:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Czw maja 13, 2010 16:02 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

no to jak takie dzieło to trzeba oprawić i bazara zrobić :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw maja 13, 2010 18:15 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

krynia08 pisze:no to jak takie dzieło to trzeba oprawić i bazara zrobić :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

I to jest pomysł :mrgreen: :ryk: Tylko kurcze my się nie podpisaliśmy :( :ryk:
Obrazek

JaEwka

Post » Czw maja 13, 2010 18:24 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

JaEwka pisze:
krynia08 pisze:no to jak takie dzieło to trzeba oprawić i bazara zrobić :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

I to jest pomysł :mrgreen: :ryk: Tylko kurcze my się nie podpisaliśmy :( :ryk:

spoko odesle papier listem :mrgreen:
krynia08

Post » Pt maja 14, 2010 7:38 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

My tu gadu gadu a figurki czekają :kotek:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pt maja 14, 2010 8:24 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

Mruczeńka1981 pisze:My tu gadu gadu a figurki czekają :kotek:

podnosimy figurki :ok:
krynia08

Post » Pt maja 14, 2010 14:59 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

JaEwka, koteczki już do mnie dotarły,są piękne.
A co ja się namordowałam,żeby otworzyć paczkę i nie uszkodzić Twojego i Guciowego malowidła.
O... aż miałam taki włos :strach: No i takiego gratisa w postaci pięknego malowidła to ja się nie spodziewałam 8O .
Tylko szkoda,że nie ma Waszych podpisów. :crying:
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Pt maja 14, 2010 15:01 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

mamut pisze:

A co ja się namordowałam,żeby otworzyć paczkę i nie uszkodzić Twojego i Guciowego malowidła.
O... aż miałam taki włos :strach: No i takiego gratisa w postaci pięknego malowidła to ja się nie spodziewałam 8O .

:crying: u mnie byl listonosz ale inny bazarek przyniosł i bedze czekac do poniedziałku :cry: bo w sobote u nas nie chodzą :(
krynia08

Post » Pt maja 14, 2010 21:57 Re: Kocie gadżety-cudne figurki, obrazki itp na Kocią Skarbonkę

mamut pisze:

Super, że paczuszka już dotarła i do tego strasznie szybko 8O Przecież ja to wczoraj wysyłałam 8O No niestety jakoś o podpisach nie pomyślałam :roll: :lol: Ale i tak dzieło cenne :ryk:
Ty się namęczyłaś z odpakowaniem, a ja z pakowaniem :roll: Jakoś nie mam zdolności do tego typu rzeczy :roll:
Obrazek

JaEwka

[poprzednia][następna]