OSTATECZNE PODSUMOWANIE I ROZLICZENIE KALENDARZY1. Ika6 1 szt.- 15 zł wpłacone,wysłane, dotarło czyli 9 zł dla AFN na MIKO2. mjs 1 szt. - 15 zł wpłacone, kalendarz odebrany osobiście
czyli 13 zł idzie na AFN na MIKO (odliczyłam tylko zryczałtowany koszt druku)
3. Leone razem 4 kalendarze = 60 zł, wpłacone, to co miało zostać wysłane zostało, jeden dostarczony dzisiaj osobiście czyli 44 zł idzie na AFN na MIKO zryczałtowałam przesyłki itd dlatego więcej niż 4*9 zł
4. avild 2 szt - 30 zł wpłacone wysłane, dotarło
18 zł dla AFN na MIKO5. Sylwka 4 szt - 60 zł wpłacone, odebrane osobiście,
czyli 52 zł idą na kociaki berni - wpłata zrobiona, potwierdzona
6. edit_f 1 szt. - 15 zł wpłacone, kalendarz odebrany osobiście czyli
13 zł idzie na AFN na MIKO 7. kotilisek 2 szt - 30 zł wpłacone, wysłane, dotarło,
czyli 18 zł idzie na AFN na MIKO8. Ewaa6 2 szt - 30 zł wpłacone, WYSYŁAM W PONIEDZIAŁEK PRIORYTETEM NIE MIAŁAM ADRESU
12 zł idzie na AFN na MIKO , 12 zł na katowickie niekochane WŁAŚNIE ROBIĘ PRZELEW PROSZĘ O POTWIERDZENIE ŻE DOTARŁ
TWEETY WŁAŚNIE ROBIĘ PRZELEW 127 ZŁ ZA KALENDARZE NAKONTO AFN Z DOPISKIEM "OD KATGRAL NA MIKO" PROSZĘ CIĘ O POTWIERDZENIE WPŁATY W WĄTKUMIŁOŚNIKÓW ITUSIA INFORMUJĘ ŻE DO DWÓCH GODZIN POJAWI SIĘ BAZAREK Z NOWYMI KARTKAMI

Dziękuję Wam wszystkim za udział w bazarku i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnym