KUBEK dla chorego KUBUSIA...!!! KONIEC. DZIĘKUJĘ.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 19:38 Re: KUBEK dla chorego KUBUSIA...!!! DZISIAJ KONIEC

oj, mimbla64 - Tarchomin - jak koniec to koniec....dałaś mi finansowego kopniaka, dziewczynie z Bałut.... :cry: :cry: :cry:
Kubeczek jest więc Twój :evil: :evil: :evil: :evil:

ale Kubuś dla mnie Kochany, więc ja swoje 120 prześlę na konto andzeliki "dla :1luvu: Kubusia :1luvu: ", żeby zdrowiał, piękniał i rósł i znalazł cudny domek... poproszę Cię, andzeliko :aniolek: , o pw :ok:

mimbla64 - dziękuję Ci za tę licytację.....bylo emocjonująco.... :piwa:
zuziu i andzeliko, dziękuję Wam za wspomaganie... :1luvu: :1luvu: pomagało bardzo.....:P
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt paź 23, 2009 20:30 Re: KUBEK dla chorego KUBUSIA...!!! DZISIAJ KONIEC

Ogłaszam KONIEC, który właściwie już wcześniej za mnie ogłosiła Hanulka :ryk:
Ale liczy się czas forumowy i porządek musi być :lol:
Wygrała :1luvu: :piwa: :1luvu: mimbla64

Właściwie mnie zostało już tylko podziękować za piękną walkę Obrazek obie przeciwniczki były sobie równe Obrazek

Cieszę się niezmiernie, że ten mały kubeczek potrafił tak rozpalić serca Obrazek dla małego Kubusia i zebrać mu na leczenie wspaniałą sumkę Obrazek
DZIĘKUJĘ Obrazek

mimbla64 już piszę PW
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt paź 23, 2009 23:24 Re: KUBEK dla chorego KUBUSIA...!!! KONIEC. DZIĘKUJĘ.

Nie wiedziałam ,że walka o zdrowie Kubusia przyniesie taką dużą sumkę. :1luvu: Dziękuję serdecznie mimbla64 oraz hanulka za okazane serce dla naszego maluszka . Nie można także zapomnieć o roli Zuzia 96 , która podarowała śliczny i jak widać cenny kubeczek. :1luvu: DZIĘKUJEMY
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Sob paź 24, 2009 8:27 Re: KUBEK dla chorego KUBUSIA...!!! KONIEC. DZIĘKUJĘ.

Dzięki Hanulka, przynajmniej to mi się udało, bo ciężarówka nie złapana. Bardzo piękny gest z twojej strony, że przekażesz pieniądze. Ja kubek podaruję na gwiazdkę przyjaciółce od niedawna kociarze, Kubuś jest bardzo podobny do jej kotka Poldka. Jak będę u niej piła z kubeczka herbatę, to na pewno nieraz ciepło o Tobie pomyślę.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Sob paź 24, 2009 8:50 Re: KUBEK dla chorego KUBUSIA...!!! KONIEC. DZIĘKUJĘ.

mimbla64, pomyślałam, że chciałaś mieć ten kubeczek....i że jest dla Ciebie ważny i przeczucie mnie nie zawiodło - KUBEK dla PRZYJACIÓŁKI :1luvu:
ja też Ci bardzo dziękuję.... :1luvu: też za dobre słowo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

za Kubusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

[poprzednia]